Activage söker drivna medarbetare till sitt team i Stockholm

0
105
Om tjänsten
Ort:
Företag:
Sista ansökningsdag:
Kontakt:

Activage är ett svenskt företag som fokuserar på hälsa och träning för seniorer som vill upptäcka en ny fas i livet och njuta av den. I dagsläget finns det två Activage Centers i Stockholm men under hösten -18 öppnar vi ytterligare ett i innerstan i Stockholm. Ett Activage Center är inte bara ett gym, utan lika mycket en mötesplats där social gemenskap förhöjer livskvalitén för dagens och framtidens seniorer. Activage letar nu efter tränare som kan komplettera vårt team.

Anställning: Tjänsterna tillsätts under hösten/vintern 2018

Omfattning: 3 tjänster mellan 75 – 100%

Arbetstid: Vardagar Placeringsort:

Stockholm Lön: Fast månadslön, kollektivavtal finns

Din huvudsakliga arbetsroll består i att du använder din kompetens som personlig tränare, utöver personlig träning och cirkelträning kommer du att ha ett gemensamt ansvar med att sköta den dagliga driften av ett Activage Center.

Vi söker dig som är licensierad personlig tränare, fysioterapeut eller med annan likvärdig utbildning, grundläggande kunskaper om anatomi och träningslära är ett krav. Vi utbildar dig inom de områden som är viktiga för att kunna arbeta med vår målgrupp på det kvalitetsfyllda sätt som varumärket Activage står för. Dock måste du själv ha ett brinnande intresse för kundgruppen seniorer.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 augusti 2018, vi kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningsperioden. Vänligen skicka ditt personliga brev samt CV till kristoffer.sjoberg@activage.com

Mer information om Activage Center hittar du här: www.activagecenter.com