Distriktschef till Nordic Wellness region Stockholm

0
124
Om tjänsten
Ort: Stockhom
Företag: Nordic Wellness
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Kontakt:

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart 160 gym i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar.

Vi expanderar kraftigt och stärker vår position på marknaden. Förra året öppnade vi 25 nya gym och 2020 siktar vi på att vara 200 klubbar i Sverige. Därför behöver vi nu förstärka Division Öst en ny distriktschef med utgångspunkt från Stockholm.

Distriktschefer ska tillsammans med sin Divisionschef ansvara för resultat, ledning och utveckling av klubbarna i Divisionen. Vi söker en distriktschef för Stockholms län. Det är ett utmanande, varierande och stimulerande jobb. Du ansvarar för ledning och utveckling av dina klubbar i distriktet, med budget-, resultat- och personalansvar. Med ett tydligt och tryggt ledarskap driver du distriktet affärsmässigt och i positiv Nordic Wellness-anda. Du arbetar mycket nära dina platschefer och är dagligen synlig och inspirerande i verksamheten.

Du rapporterar till din Divisionschef och arbetar som en del i ett team av flera distriktschefer. Till er hjälp finns gemensamma system och centrala funktioner inom HR, sälj, ekonomi, marknad och IT. Du har kontor på en av klubbarna i regionen, men förväntas regelbundet röra dig i hela distriktet samt besöka huvudkontoret i Göteborg. Arbetet är mestadels förlagt till dagtid men både kvällar och helger förekommer. Vi vill att du är förankrad i staden/regionen och har god lokalkännedom.

Vi söker en trygg ledare som gillar utveckling och förändring. Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera dem att sälja, ge utmärkt kundbemötande och service. Erfarenhet av säljledning och egen försäljning är meriterande. Du har goda erfarenhet av att leda flera enheter och chefer, gärna men inte nödvändigt vis inom gym/friskvård. Du behöver vara öppen, utåtriktad, kreativ – gilla möten med kunder och medarbetare. Samtidigt som du vet att du är strukturerad med överblick och har förmåga att bitvis arbeta i högt tempo.

Vi erbjuder dig ett ovanligt roligt och stimulerande arbete i en positiv växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Vi har högt i tak och här finns stort utrymme att vara med och påverka.

Körkort och tillgång till egen bil krävs. Vi tillämpar 6 månader provanställning.

Välkommen med din ansökan senast den 25 januari 2018, ange tydligt i ditt personliga brev om din ansökan gäller Uppsala eller Stockholms län. Men vänta inte med din ansökan eftersom vi kan komma att hålla intervjuer tidigare.

Klicka här för att komma till ansökan