Gruppträningskoordinator till Nordic Wellness

0
62
Om tjänsten
Ort: Stockholm
Företag: Nordic Wellness
Sista ansökningsdag: 2018-03-15
Kontakt:

Älskar du träning och hälsa?

Älskar du att utveckla och inspirera andra? Älskar du att sprida glädje och dela med dig av dina kunskaper? Har du erfarenhet av gruppträning, schemaläggning och att leda andra människor? Då kanske du är den vi söker!

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart 160 gym i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar.

Vi söker dig som har erfarenhet från tränings/friskvårdsbranschen och som är utbildad och aktiv inom gruppträning. Du har ett brinnande intresse för träning och hälsa, dokumenterad kunskap av schemaplanering, leda och inspirera ett team, ge feedback/utvärdera både individuellt och i grupp.

Som Gruppträningskoordinator har du i samråd med Distriktschef/Platschef ansvar för att rekrytera, utvärdera och vidareutbilda nya och befintliga instruktörer. Du arbetar strukturerat, effektivt och brinner för att se människor utvecklas. I arbetet förekommer resor och arbete på kvällar och helger.

Tjänsten är i dagsläget en tillsvidareanställning på 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag 15 mars 2018, men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök här