Marketing Assistant – NOCCO Nordics

0
112
Om tjänsten
Ort: Stockholm
Företag: Vitamin Well AB (NOCCO)
Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering
Kontakt: hr@vitaminwell.se

Vill du hjälpa NOCCO att växa i Norden?

NOCCO har sedan starten 2014 befunnit sig på en spännande och framgångsrik resa på den svenska dryckesmarknaden och söker nu en ny medarbetare som vill vara delaktig i att skapa fortsatt framgång.

DIN UPPGIFT
I rollen som Marketing Assistent har du en viktig roll att tillsammans med övriga medlemmar inom marknadsteamet bygga, bredda och aktivera NOCCOs varumärke i Sverige och på de övriga Nordiska marknaderna. Dina arbetsuppgifter kommer dels att innefatta administrativa uppgifter, aktivering vid events men även avlastning med sampling och demo vid behov.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm men periodvis kan komma att innebära resor i samband med events.

 VAD VI SÖKER
Vi söker dig som är självgående, driven och som alltid ser möjligheter snarare än problem. Du är förmodligen nyexaminerad från universitet eller högskola och redo att ta första klivet in i arbetslivet.

Du trivs när du får arbeta utan givna ramar och när du själv får ta initiativ till aktiviteter som tar dig och teamet närmre målet. Det är en självklarhet för oss att du gillar att skapa nya sociala relationer med såväl kollegor, ambassadörer och samarbetspartners. Vidare älskar du utmaningar och är inte rädd att kavla upp armarna och köra järnet. Du har även ett stort intresse för träning och hälsa.

NOCCOs ERBJUDANDE
Som medarbetare hos NOCCO erbjuds du en miljö som präglas av engagemang och framåtanda. Korta beslutsvägar gör att en idé snabbt blir till verklighet och den entreprenöriella andan genomsyrar hela verksamheten och de människor som jobbar i den. Vi är ett snabbväxande bolag och gör du ett bra jobb finns det goda chanser att växa inom organisationen. Varje enskild individs prestation påverkar företagets framgång därför värdesätts alla roller i företaget lika mycket.
Vi är ett innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite bättre.

Omfattning: Heltid. Mån- fre i viss mån helger.
Krav: Du måste vara över 18 år och ha B-körkort.
Ansökan:Har du vad som krävs? Välkommen att skicka ditt cv samt personligt brev till hr@vitaminwell.se. Märk mailets ämnesrad med ”Marketingassistent NOCCO”.’ Intervjuer sker löpande och tjänsten kan och önskas tillsättas snarast.

Om NOCCO och VITAMIN WELL
NOCCO (No carbs Company) är ett varumärke inom Vitamin Well AB. Vitamin Well AB är ett svenskt företag med en affärsidé att under eget varumärke utveckla, producera och marknadsföra vitamin- och mineralberikade funktionsdrycker med en tydlig funktionalitet för konsumenten.

Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Det var det som vi år 2006, både såg en lucka för på den svenska marknaden och saknades själva. Idag, 10 år och fyra funktionella dryckeskategorier senare, är succén sedan länge ett faktum. I dag består Vitamin Well av tre de varumärkena; Vitamin Well, NOBE aloe vera och NOCCO (No carbs Company) som alla säljs i både dagligvaruhandeln och servicehandeln. På kontoret i Kungsholmen, Stockholm, arbetar ett sextiotal personer och har idag en säljorganisation på ca femtio personer. Sedan årsskiftet har bolaget även ett sälj – och distributionsuppdrag åt Barebells där proteinpuddingarna och barsen snabbt blivit storsäljare i både gym och dagligvaruhandeln.