Marknadskommunikatör med inriktning på sociala medier och webbredaktion

0
41
Om tjänsten
Ort:
Företag:
Sista ansökningsdag:
Kontakt:

Nu söker Nordic Wellness en marknadskommunikatör med inriktning på sociala medier och webbredaktion till vår marknadsavdelning med start omgående.

Som marknadskommunikatör på Nordic Wellness är du en del av den operativa basen i marknadsföringen av koncernens samtliga klubbar och övriga verksamheter. Tillsammans med avdelningschefen är du med och håller koncernens kommunikation modern och smart.

Du ansvarar för att planera, producera och regelbundet uppdatera intressant och relevant innehåll på vår hemsida. Skriva SEO-optimerade texter, uppföljning och analysering av besökare och trender. Skapa landningssidor, kampanjsidor och banners samt ansvara för att aktuellt materialet blir synligt i de kanaler som marknadsavdelningen ansvarar för. Du kommer även arbeta med att ta fram grafiskt material till kommande aktiviteter, kampanjer, annonser, produkter mm. Till viss del även idé- och konceptframtagning för kommande kampanjer och aktiviteter. Förarbete så som fotografering eller research görs vid behov.

Du arbetar även aktivt med ”content marketing” för Nordic Wellness i för perioden aktuella kanaler, som exempel sociala medier, våra egna bloggar, medlemstidning.

Tillsammans med avdelningsansvarig ser du till att Platschefer och övriga i organisationen har uppdaterad kunskap för att kunna utföra det uppgifter som åligger dem. Du ska även finnas tillgänglig för interna supportfrågor rörande dessa verktyg.

Vi söker dig om har eftergymnasial utbildning i marknadsföring och kommunikation. Du vet med dig att du har goda kommunikatörs egenskaper och är en vass skribent. Goda kunskaper i Adobe Photoshop. Erfarenhet SEO och Google Analytics. Ett starkt intresse för arbete med rörlig media, foto och bildbehandling Vana att hantera sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter.

Självklara kunskaper av att arbeta i CMS, gärna Umbraco samt goda kunskaper i Adobe programmen.

Tjänsten är på 100% med placering på vårt huvudkontor på Gustaf Dalénsgatan 13 i Göteborg. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 15 okt. Välkommen med din ansökan! 

Om företaget:

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 170 gym i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.