Marknadskommunikatör till Medley

0
36
Om tjänsten
Ort: Medleys huvudkontor i Solna, Stockholm
Företag: MEDLEY
Sista ansökningsdag: Snarast
Kontakt: johanna.bath@medley.se

Medleys vision är att inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi erbjuder familjära och inspirerande mötesplatser för träning och hälsa, i vatten och på land på fler än 30 center runt om i Sverige. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley.

Bildkälla: Medley

Vi söker nu en ny kollega till vårt marknadsteam på Medleys kommersiella avdelning. Marknadsteamet ansvarar för den digitala plattformen, varumärket, paketering av centrala koncept och produkter samt att skapa effektiva verktyg för lokala marknadsinsatser. Vi är just nu i en spännande fas där vi bygger upp en ny marknadsstruktur och den kommer du kunna vara med och påverka.

I rollen som marknadskommunikatör har du varierande arbetsuppgifter som t.ex. att producera innehåll till våra kanaler, stötta våra center i sina lokala marknadsaktiviteter och planera genomföra evenemang med våra samarbetspartners. Du bör ha kunden i fokus, ett stort intresse för digital marknadsföring och gilla att mäta och analysera.

Du behöver inte göra den grafiska produktionen men det är bra om du har ett öga för design och kan göra mindre justeringar i programmen som ingår i Adobe Suite. Du får gärna vara van med att arbeta i CMS, e-postverktyg och Google Analytics. Alternativt har du lätt att ta till dig nya system. Du bör vara bra på att uttrycka dig i skrift och ha grundläggande kunskaper om SEO.

Vi söker dig som är driven, effektiv, självständig och sugen på att utvecklas. Du kan ta ansvar för uppgifter och projekt och får saker att hända.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Producera e-postutskick, webbplatsinnehåll inkl. texter, bildval, ev. segmentering etc., övervaka och analysera
  • Delta i arbetet med kampanjer, erbjudanden, paketering av produkter och koncept
  • Stötta våra lokala center i arbetet med sina lokala kanaler, t ex webb och sociala medier och främja kunskapsutbytet
  • Ta fram manualer, instruktionsvideos, utbilda internt etc.
  • Vara beställare av t.ex. webbutveckling, grafiskt material och annonser mot byråer och andra leverantörer
  • Ansvara för och genomföra marknadsaktiviteter från idé till utvärdering

 Krav

  • Relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation
  • Erfarenhet av marknadsarbete
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

 Tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsgrad: 100 %.
Placering: Medleys huvudkontor i Solna
Tillträde: Snarast

Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till marknad@medley.se. Sista ansökningsdag är 2018-03-31. Frågor om tjänsten besvaras av Johanna Båth via johanna.bath@medley.se eller 0720-77 83 51.