Operating Manager / driftansvarig – Fitness24Seven

0
84
Om tjänsten
Ort: Stockholm
Företag: Fitness24Seven
Sista ansökningsdag: 2018-09-20
Kontakt:

Som driftansvarig / Operating Manager ansvarar du över att säkra all teknisk drift på Fitness24Sevens gymanläggningar i Stockholm. Trivs du att arbeta brett inom drift och vill utveckla gymmen till att erbjuda en säker och inspirerande träning för våra medlemmar? Har du dessutom ett intresse för träning och hälsa? Då kan du vara den vi söker – varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba på Sveriges absolut snabbast växande gymkedja. Som Operating Manager / driftansvarig får du chansen att jobba i en bred och varierande roll där du självständigt koordinerar uppkomna driftproblem och kvalitetsbrister på gymanläggningarna. Du erbjuds en bred spindel-i-nätet-roll där du har stort ansvar och många kontaktytor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Operating Manager / driftansvarig kommer du bland annat:

 • ansvara för att säkra all teknisk drift på Fitness24Sevens gymanläggningar
 • åtgärda kvalitetsbrister och driftproblem, exempelvis vid inpassering, skadegörelse, slitage och VVS
 • daglig kontakt med leverantörer och samarbetspartners
 • föreslå förbättringar på anläggningarna
 • hantera inköp offerter och investeringar
 • sköta kringliggande administration och kontakt med Fitness24Sevens anläggningsansvariga

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på heltid (kontorstid) och du kommer ha din bas på kontoret i Kista. Resor kan förekomma i tjänsten då du exempelvis besöker anläggningarna i Stockholm / Region Öst, du kommer få tillgång till tjänstebil. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som Operating Manager / driftansvarig på Fitness24Sevens ser vi att du:

 • har erfarenhet av teknisk drift och god förståelse för lokalunderhåll
 • har erfarenhet av offerthantering och förhandling
 • är du dessutom utbildad inom fastighetsförvaltning, bygg, VVS, energikonsult eller annat liknande är det ett stort plus!

Som person ser vi att du:

 • är kommunikativ och behärskar svenska och engelska i tal och skrift (då du kommer ha externa kontaktytor med bland annat leverantörer)
 • är initiativrik, lösningsorienterad och självgående
 • har körkort

Låter det här som en intressant tjänst? Sök idag!

OM FITNESS24SEVEN

Fitness24Seven är Sveriges absolut snabbast växande gymkedja och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha närmre 200 gym i fyra länder (Sverige, Norge, Finland och Polen). Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.