Sportamore söker Product Manager

0
77
Bildkälla: Sportamore
Om tjänsten
Ort: Alvik, Bromma, Stockholm
Företag: Sportamore
Sista ansökningsdag: Löpande, tjänsten är tänkt att tillsättas snarast
Kontakt: magdalena.krysiak@sportamore.se

Älskar du att jobba med produkters hela livscykel och är en team player med ordningssinne? Vill du vara med och bygga Nordens största och snabbast växande sportbutik på nätet? Vi söker en Product Manager till vårt team som jobbar med våra egna varumärken.

Arbetsuppgifter

Som Product Manager kommer du ha ansvar för samtliga produkters hela livscykel med våra egna varumärken BLACC och Wyte. Vi vill med våra egna varumärken alltid erbjuda hög funktion, bra kvalitet och ett bra pris. Dessutom försöker vi alltid hitta det lilla extra vad det gäller design då vi tror att vi kan uppmuntra fler till att bli sugna på att vara aktiva. Ett urval av dina dagliga arbetsuppgifter är:

 • Att utifrån satt strategi samt satta budgetramar forma ett idésortiment per säsong inom bestämt område.
 • Att utveckla, köpa in och sälja produkter i linje med sitt idésortiment.
 • Att tillsammans med leverantör säkerställa bästa design (form, funktion och kvalitet) på samtliga sina produkter.
 • Att säkerställa att vi betalar rätt pris för samtliga sina produkter.
 • Att aktivt driva försäljning för sitt sortiment genom tätt samarbete med Sales och Marknadsavdelning samt genom aktivt eget arbete på/med hemsidan.

Du kommer tillhöra vårt Exclusive Brands-team om fem personer och rapportera till Team Leader Exclusive Brands.

Vem söker vi?

Vi söker dig som en riktigt stor vilja och passion för att skapa och arbeta med produkter, inköp och försäljning. För att lyckas i rollen söker vi dig med följande kvalifikationer:

 • Akademisk utbildning inom textil, eller motsvarande
 • Minst 3 års erfarenhet av inköp och/eller produktutveckling
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Professionella kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Stort intresse för trender och tendenser inom vår bransch
 • Stor vana att uppnå uppsatta mål vid bestämd tidpunkt

Som person tror vi att du är en relationsskapare och lagspelare. Du har god kommunikationsförmåga och uppskattar tydlig samt effektiv kommunikation. Vidare så tror vi att du trivs med att jobba i ett högt arbetsklimat och drivs av att arbeta mot deadlines.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi bland annat flexibla arbetstider och förmånliga priser att handla för. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore här på vår karriärsida.

Låter detta som något för dig?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor med placering i Alvik, Bromma.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Magdalena Krysiak på magdalena.krysiak@sportamore.se.

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse. 

Originalannonsen och ansökningssidan hittar du här.