Lediga tjänster på Gymlecos nya huvudkontor och lager i Eskilstuna

Gymleco, som är nordeuropas största designer och tillverkare av gymutrustning, har nu officiellt flyttat till nya huvudkontoret i Eskilstuna. Byggnaden som innefattar både kontor, lager, och produktion är helt nybyggd och specialdesignad för att passa Gymlecos behov. I och med flytten så söker Gymleco nya medarbetare. Det finns redan ett flertal intressanta tjänster ute med start direkt nästa år.

Monica Sotkasiira, VD på Gymleco, i loungeytan på huvudkontoret samt en karta över vart nya logistikcentret ligger från Google Maps.

“Vi letar efter medarbetare som har en hög arbetsmoral och gillar en miljö där det hela tiden händer saker, i och med att vi är en växande fas. Men du ska också ha en mentalitet i att jobba tillsammans. Tjänsterna hos Gymleco är inte så inramade utan man ställer upp om någon behöver hjälp.’’ säger Linda Sotkasiira, Marknadsansvarig på Gymleco.

Under bygget av pallställaget. Över 2000 pallar flyttades från gamla lagret till nya under november och december månad 2022.

“I utbyte så får du jobba på ett familjärt bolag där taket är högt. Vi är verkligen en familj på Gymleco och månar om att alla medarbetare ska växa tillsammans och ha kul på vägen!

Förutom det så är vi ett välkänt varumärke inom den roligaste branschen: gymbranschen. Att jobba med träning och hälsa innebär att du jobbar med glada människor för ett genuint gott syfte. Vad mer kan du önska?” frågar Linda vidare.

Gymleco kommer både ta emot besök från gymägare och privatpersoner i Eskilstuna.

Gymlecos hemsida kan du hitta tre lediga tjänster just nu: utesäljare, en kombinerad roll som kundtjänst och innesäljare samt lagertjänst. Totalytan på nya anläggningen i Eskilstuna är på 10 000 kvm och kommer fungera som ett logistikcenter för både norden och europa vilket är ett steg mot Gymlecos stora mål för expandering och utveckling av varumärket. Därför kommer Gymleco teamet att växa ännu mer under nästa år och fler lediga tjänster kommer komma ut inom kort.

Totalytan är på 10 000 kvm vilket är tio gånger så stort som Gymleco haft innan.

Läs mer om Gymlecos nya logistikcenter och huvudkontor här samt se YouTube-videon med en hel rundtur.