MBM-konferensen är tillbaka – arrangeras 26-27 oktober

Till hösten äger en av gymindustrins ledande konferenser rum – på MBM samlas merparten av branscheliten.

Årets konferens kommer att arrangeras på Sunlight hotell i Nyköping den 26-27 oktober. Här är finns allt man kan tänka sig för en lyckad konferens.

Senaste MBM-konferensen samlade representanter för en massa klubbar med en gemensam omsättning på över 3 miljarder kronor. Vem som helst får inte en inbjudan. Utan här samlas utvalda toppchefer för de stora gymmen och kedjorna. Tillsammans med branschens ledande leverantörer ligger allt fokus på att nätverka, göra business och ta del av en del kompetensutveckling. 

Ett försök att ena branschen

Denna konferensform har funnits sedan 1993 men den första nordiska träffen arrangerades 2007 i Helsingborg. Allting handlar om att bygga relationer, utbyta erfarenhet och via utvalda leverantörer få nya idéer för ökad lönsamhet. Redan den första träffen blev en stor succé och nu är det dags för det 9:e tillfället.

MBM är gymindustrins enda konferens som både samlar kommersiella aktörer, ideella verksamheter och universitetsgym.

”MBM är den optimala konferensen för dig som leder, driver och utvecklar branschen. Ska vi lyckas med att sätta Sverige i rörelse kan vi inte se varandra som konkurrenter utan istället kollegor. Deltagarna är väl medvetna om detta och det skapas en riktigt fin stämning”, menar arrangör Björn Johansson från GymBusiness.

Många riktigt nöjda deltagare

Deltagarantalet brukar vara kring 90 personer och ingen annan konferens samlar så mycket ”power” i ett och samma rum. Här följer några kommenterar från tidigare deltagare:

”Jag kan bara ge superlativ i beröm. Proffsigt, mycket tidseffektivt, intressanta möten. Det var många värdefulla tankar att ta med sig hem”.

”Klart över förväntan. Kul med ett så lyckat arrangemang i alla delar. Ni får 5-stjärnor av oss”.

”Jag är riktigt imponerad av setupen och värdskapet för MBM. Väldigt bra möten, härlig stämning och bra underhållning.”

”Vill ge ett STORT tack för MBM-eventet – varit superbra på alla sätt. Lyfter på hatten för detta arrangemang.”

”Tack än en gång för ett riktigt fint arrangemang. Detta var den bästa och mest givande konferens vi har varit på”.

”Tycker att all kopplat till MBM är riktigt bra. Åkte hem sjukt taggad och inspirerad.”

Höga betyg från deltagarna

En annan mätmetod som bekräftar MBM:s popularitet är utvärderingarna av konferensen som en helhet – betyget har aldrig varit under 8,98 på en 10-gradig skala.

”Detta är ett väldigt uppstyrt event – på MBM finns inte mycket dötid utan varje minut ska ha ett syfte. Därför kan vi på 1,5 dagar få in ett fullspäckat program. Tid är pengar och MBM-deltagarna vill vara effektiva och formatet som finns är verkligen uppskattat – alla vet vad som erbjuds och förväntas. Det är en stor framgångsfaktor”, savslutar Björn Johansson.

Läs mer om konferensen på mbmb2b.com