Ny karriär på Zoezi? Lediga tjänster ute nu

Zoezi, ett snabbväxande techbolag, leverer affärssystem till friskvårdsbranschen och behöver nu stärka sitt team ytterligare för att möta tillväxten.

Huvudkontoret ligger i Linköping, men organisationen är en hybrid arbetsplats där vissa av tjänsterna kan tillsättas på distans.


Zoezis vision är att göra vardagen enklare för alla de som arbetar på – eller tränar på en friskvårdsanläggning. Bland de 600 anäggningskunderna som använder Zoezis affärssystem inom gym, yoga, crossfit, föreningar och SPA hittar vi bland andra Inten.se, Sturebadet och  Fysiken.

Inför 10-års jubileumet nästa år ämnar man sikta högre i såväl produkt som interna och externa processer och letar just nu efter 5 nya kollegor som vill utöka dagens team på 18.

Zoezi har under 2022 rekryterat flera medarbetare från kundsidan som redan har erfarenhet av att arbeta i systemet. Nu är siktet främst inställt på att stärka produktsidan med såväl två systemutvecklare samt ytterligare förstärkning till UX. Man söker även en HR-ansvarig.


”Du som söker landar i ett team där atmosfären är lättsam och taket högt. Teamet har nära till skratt oavsett om mötet sker fysiskt eller digitalt. De kvartalsvisa konferenser som hålls innehåller såväl puls som fortbildning och landar därför ofta hos någon av våra inspirerande kunder för att träna och lära känna målgruppen ytterligare. Ledarskapet är nära och mycket mån om personalen vilket visar sig i såväl generositet samt flexibilitet. Trots att bolaget fyller 10 år, så har resan bara börjat.” Säger Diana Willman Ivarsson, marknadsansvarig på Zoezi.

”Häng med på resan!”

Läs mer och sök tjänsterna på www.zoezi.se/jobb