Optishake satsar i Sverige – söker säljare

Bild: Optishake

Nu finns en möjlighet för dig som vill jobba business-to-business inom branschen för träning och hälsa – Optishake förstärker sin organisation i Sverige.

Ett koncept för funktionella drycker

Optishake erbjuder ett unikt och riskfritt koncept för gym som vill förse sina kunder med funktionella drycker. Via toppmoderna dryckesautomater tillverkas perfekta träningsdrycker – före, under och efter träning.

Dryck före träning för att pigga upp, under träning för maximal prestation och efter träning för uppbyggnad och återhämtning. Varje drink blandas, kyls och serveras sen i speciellt framtagna shakers.

Optishake finns redan på över 120 gym över hela norden och expanderar snabbt under 2024.

För dig som vill jobba i gymbranschen

Optishake söker nu en passionerad och resultatorienterad säljare som är redo att erövra marknaden i Sverige. Bäst är om du utgår från Stockholms- eller Göteborgsregionen.

Om du har en outtröttlig passion för att överträffa mål, bygga starka kundrelationer och älskar att vara en del av framgångshistorier, då är det här din chans att briljera i en organisation som satsar på tillväxt!

Som en del av ett team erbjuds du en central och strategiskt viktig roll och kommer att ha stort inflytande över Optishakes fortsatta försäljningsutveckling. Du är ansvarig för hela säljprocessen från att identifiera nya affärer till att offerera och hålla i installationen mot kund.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Prospektering av potentiella kunder och affärsmöjligheter.
  • Bygga starka, långsiktiga relationer med kunder och partners.
  • Presentera och sälja Optishakes koncept.
  • Uppnå och överträffa säljmål.

Ansök idag

Har du passion för hälsa och träning och har lätt för att sprida denna passion till andra, då ska du söka denna tjänst. Optishake ser gärna att du besitter ett stort eget driv och trivs i en arbetsmiljö där du är självgående och tar eget ansvar att driva försäljning.

Tjänsten är på heltid med start omgående, enligt överenskommelse.

Läs mer och sök tjänsten här.