Skynda fynda – komplett gymutrustning av välkända varumärken säljes via auktion

Thommy Henningsson, tidigare ägare av Hälsostudion i Båstad, auktionerar ut all sin träningsutrustning från Eleiko, Gym80 och Keiser.

Utrustningen är inköpt mellan 2015-2018 och är i absolut toppskick. Som tidigare visningsanläggning för Eleiko har utrustningen genomgått regelbunden service.

Utrustningen är i fortsatt daglig användning på Hälsostudion i Båstad och det går bra att komma på visning på bokad tid.

Utrustningen är mycket uppskattad, kundklientelet på Hälsostudion i normal säsong är övervägande äldre som inte är heavy users. Sommartid kommer sommargäster från hela landet, inte minst ett antal hockeyproffs som sommartid bor i området och då valt köra sin träning på Hälsostudion, delvis pga de gillar utrustningen.

Bakgrund

Thommy Henningsson sålde gymverksamheten 1/9 2020, mitt under pandemin. Men han hade redan våren 2015 bestämt sig, efter genomfört en massiv make over – renoverat och moderniserat lokalerna invändigt och utvändigt samt fått all ny utrustning från Eleiko på plats, att köra på fram tills Hälsostudions 30-årsjubileum och då lämna över stafettpinnen till nya krafter.

Henningsson ville inte sälja till någon av kedjorna, att det blev lokala ägare var viktigt för honom och det löste sig med nuvarande ägarna som bägge är från Båstad. Men för att de skulle vara finansiellt möjligt för dem ta över så har de hyrt merparten av all gymutrustning i 2 år och den tiden går ut i höst, de nya ägarna har andra mål med verksamheten och därmed väljer Henningsson att sälja utrustningen genom en onlineauktion. 

Till auktionen!