Senior Content Manager sökes till KlubbSverige!

Om tjänsten
Ort: Stockholm
Företag: KlubbSverige
Sista ansökningsdag:
Kontakt: stefan@klubbsverige.se

KlubbSverige är nordens största nätverk för träningsanläggningar. Kunderna är träningsanläggningar, företag och beslutsfattare inom träningsindustrin. Vi skapar nu en banbrytande tjänst som ska möta en av branschens största utmaningar: att hjälpa gymmens kunder att fortsätta träna. Varje år börjar många att träna, men allt för få lyckas få den långsiktiga aktiva livsstil de önskade. Vi vill förändra detta! Tack vare vår långa erfarenhet, våra många och långa kundrelationer och vårt kompetenta team har vi en unik position att på riktigt förändra vår bransch. De senaste åren har vi KlubbSverige haft en mycket positiv utveckling och vi söker nu en Senior Content Manager som kan hjälpa oss att ta nästa viktiga steg i vår resa mot ett ännu mer aktivt Sverige!

Vi har precis påbörjat arbetet med att ta fram ett sofistikerat retentionsverktyg där vi kan skapa relevant kundkommunikation genom konkreta användardata. Målsättningen är att skapa en digital kundresa som är förankrad med kundens faktiska beteende på träningsanläggningen. Vi kommer kunna uppmuntra och inspirera, tipsa om övningar, träningsformer och informera – allt med förhoppningen att få fler människor att fortsätta sin aktiva livsstil. Det är något alla vinner på!

Det enda vi saknar för att förverkliga detta är du!

Vi söker nu en ny kollega som är fenomenal på att skapa innehåll – och som kan göra det svåra enkelt. I den här rollen innebär det att du jobbar med att driva på aktiviteter i lanseringsplanen, producera innehåll och bidra med din gedigna kunskap inom digital marknadsföring. Du kommer få kreativ frihet att producera innehåll till retentionverktyget, men vi ser även att du författar och skapar innehåll till nyhetsbrev, vår webb samt hanterar kampanjsidor till vår befintliga tjänst ”BOOST”. Vi tror också att en viktig roll blir att analysera data för att optimera våra olika tjänster. I rollen är du kontaktperson mot externa samarbetspartners och har ett tätt samarbete med företagets VD. Enkelt uttryckt kommer du att ha ett stort handlingsutrymme och förväntas vilja ha ansvaret för att driva arbetet framåt. 

KVALIFIKATIONER

Vi söker en kommunikatör med erfarenhet av att arbeta med digital kommunikation och med god förmåga att anpassa budskap och innehåll efter såväl målgrupp som kanal. Du vill bli en del av ett bolag där du får dela med dig av tidigare erfarenheter och komma med idéer och initiativ, diskutera för- och nackdelar, utmana och utmanas, men också vidareutveckla vår kommunikation med marknaden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och uppskattar att få analysera, testa, mäta och följa upp webbtrafikdata. Med mycket god vana och hög kvalitet producerar du lättförståeligt innehåll, på svenska såväl som engelska. Eftersom du kommer jobba med träning och aktiv livsstil som fokus så är det en förutsättning att du har ett genuint intresse av detta själv.

I rollen kommer du att använda olika verktyg och system. Sedan tidigare behöver du ha arbetat med SEO och SEM, Google Analytics. Du behöver också erfarenhet av WordPress. Det är även fördelaktigt om du har kunskaper i Photoshop och InDesign.

OM KLUBBSVERIGE
KlubbSverige är Nordens största sammanslutning av träningsanläggningar. Vi fungerar som ett affärsnätverk och hjälper våra medlemsgym med allt från centrala inköp, marknadsföring, affärsutveckling, utbildning till olika event. Vi består idag av ca 250 medlemsgym (både kedjor och fristående gym) och finns representerade på över 100 orter runt om i hela Sverige. Bolaget grundandes 2005 och är idag en etablerad aktör på marknaden. KlubbSverige består av ett mindre team, men vi har ett stort nätverk av kompetenta samarbetspartners. Vi har en tydlig position på marknaden och är en uppskattad aktör av både våra anslutna träningsanläggningar och våra många partnerleverantörer. 

Vi erbjuder

  • Ett utvecklande och stimulerande arbete i en spännande bransch
  • Placering i Stockholm
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Tillträde: snarast möjligt

Stefan Tingwall, VD | Kontaktperson

stefan@klubbsverige.se