Step2Fit söker Sales Manager

Om tjänsten
Ort: Sverige
Företag: Step2Fit
Sista ansökningsdag:
Kontakt: sami@step2.fit

Har du ett stort säljdriv och kundfokus med kompetens och erfarenhet inom träningsbranschen och att jobba med personlig träning? Finns det dessutom ett stort intresse för att applicera tekniska lösningar kombinerat med träning så är du kanske den vi söker!

Om Step2Fit

Step2Fit är en smart portal och applikation för personliga tränare och coacher att hantera kostprogram, träningsprogram, delad kalender och mätningar mm. samt kommunicera med sina kunder, enskilt eller via gruppmeddelanden.

Utvecklingsarbetet med Step2Fit-appen började 2017 och den första versionen lanserades i januari 2020. Step2Fits grundare Jani Rajala har 15 års erfarenhet av att jobba som personlig tränare och coaching av både idrottare och motionärer.

Målet var att föra in alla viktiga element i applikationen så att varje coach kan förbättra sina tjänster och förbättra sin professionalitet med hjälp av verktyget. 2.0-versionen av coachverktyget lanserades i juli 2021 och utöver detta har många uppdateringar gjorts med hjälp av feedback som har kommit från någon av våra 900 PT:n och tränare som aktivt använder verktyget tillsammans med sina kunder. För mer information: step2.fit

Din roll

I rollen som Sales Manager kommer du att ingå i ett säljteam som arbetar med försäljning mot träningsanläggningar/gym, Personliga tränare, coacher, fysikaliska inrättningar m.fl.

Ditt ansvar som Sales Manager är att driva och utveckla försäljningen mot dessa kundgrupper. Du etablerar ett nära samarbete med våra kunder för att utveckla deras verksamheter och hitta nya affärsmöjligheter. Du kommer att agera som en rådgivare och skapa ett partnerskap med kunden, varför det är viktigt att lära sig förstå kundens verksamhet med syftet att kunna skapa ett mervärde för båda parter.

  • Aktivt bearbeta marknaden genom kontakt med befintliga och potentiella nya kunder på egen hand.
  • Etablera och genomföra försäljningsplaner och budget samt informera organisationen om nuvarande och framtida kundbehov.
  • Skapa nätverk med Personliga tränare, utbildningsinstanser med flera.
  • Du rapporterar regelbunet till Sales Director Sami Körkkö och din lokalisering är på fältet ute bland våra kunder. Arbetet kräver att du har möjlighet och är villig till att resa och träffa kunder i deras egna miljö.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en liknande roll inom försäljning mot träningsbranschen.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med applikationer, digitala verktyg samt Personlig träning.
  • Du har ett stort tekniskt intresse och har förmågan att sätta dig in i och förstå kundernas verksamheter.
  • Vi söker dig med stort säljdriv och kundfokus.
  • Arbeta i ett team är för dig en självklarhet och genom att vara kommunikativ, strukturerad och drivande, skapar du goda förutsättningar för att driva affärerna till en professionell nivå.
  • Du har en god förmåga att se affärsmöjligheter, är förtroendeingivande och skapar långa och hållbara relationer.

Ansökan

För frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Sales Director för den svenska marknaden Sami Körkkö (+358-50-552 6114), sami@step2.fit

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om anställningen:

Lön enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor: heltid

Anställningstid enligt överenskommelse