HWPO blir huvudsponsor för Coaches Congress London

Coaches Congress meddelar att man tecknat samarbetsavtal med HWPO Training inför det första eventet någonsin i London där, HWPO (Hard Work Pays Off) blir huvudsponsor.

Coaches Congress firar sitt 10-årsjubileum och har vuxit till att vara en av de största, oberoende, utbildningseventen för gymägare och tränare i Europa inom segmentet funktionell träning/CrossFit. Evenemangen kommer att hållas i Stockholm, London, Brisbane och Berlin.

Coaches Congress VD Henrik Almers säger:

– Jag är mycket glad över att ha med HWPO som partner för vårt kommande evenemang i London. Det är en stor glädje att välkomna så begåvade, hårt arbetande och kunniga människor.

Under evenemanget kommer HWPO-teamet att leverera inspirerande föreläsningar till gymägare, samt aktiviteter som workshops för tränare och träningspass för deltagarna. De är angelägna om att dela med sig av sin omfattande erfarenhet och kunskap som både gymägare, tränare och idrottare.

Bakom HWPO står CrossFit-profilen Mat Fraser. Som femfaldig vinnare av CrossFit Games vet han en hel del om konsistens och att ge sitt allt. Nu förmedlar han sina lärdomar med HARD WORKERS runt om i världen genom HWPO Training och en anpassad app. De har program för den tillfälliga gymbesökaren, till eliten och alla däremellan.

Mat Fraser och Matt O´Keefe

– Vi är otroligt glada över att vi får vara mer involverade med Coaches Congress och deras team vid evenemanget i London i oktober som huvudpartner. Teamet har byggt evenemang i världsklass som engagerar CrossFit-gemenskapen, tränare, affiliategare och dess ledare. Vi är hedrade över att få vara en del av detta och glada över att kunna bidra med resurser till människor och samhället när de arbetar för att fortsätta förbättra människors liv dag för dag, säger HWPO Trainings VD, Matt O´Keefe.