Actic lanserar 3D-gruppträning – PEOne av Procedos

3D-träning har blivit en stor trend inom träningsbranschen och det är inte ovanligt idag att se personliga tränare utföra 3D-träning med sina kunder. Företaget Procedos har tagit fram en ”3D-matta” som gör att användaren på ett lekfullt och pedagogiskt sätt rör sig i alla tre rörelseplan. Nu meddelar träningskedjan Actic att man blir först ut i Norden att lansera Procedos PEOne som gruppträningskoncept i sitt träningsutbud i höst.

”Med hjälp av ”3D-matta” som visar olika siffror och riktningar kommer de tränande att röra sig på ett sätt de inte gjort förut inom träning. De kommer involvera hela sina kroppar i nya variationer av gamla övningar som till exempel: utfall, lyft, pressar, rotationer och hopp. Denna träningsform sätter kroppen i samma typ av rörelser som sker i vardagen. Passet är högintensivt, roligt och enkelt då den tränande inte behöver lära sig en koreografi. Varje person arbetar efter egna förutsättningar och egen takt, vilket gör att denna klass passar alla”, säger Emma Derwinger, produktchef för Actic Sverige

PEOne 3D-gruppträning kommer finnas på utvalda Actic-anläggningar från och med 1 september 2018 och fler anläggningar beräknas adderas till årsskiftet.