Eleiko laddar upp för fortsatt tillväxt och stärker sitt svenska team

Eleikos nya säljteam: Fredrik Perltoft, Joakim Nettelbladt, Henrik Dagård, David Karlsson och Johan Arnerlind

Eleiko fortsätter att stärka sin position genom att rekrytera två nya medarbetare till sitt svenska säljteam, David Karlsson och Joakim Nettelbladt. Det familjeägda företaget stärker också sin marknadsavdelning och anställer Malin Eriksson som marknadsansvarig för norden.

David Karlsson, med säte i centrala Sverige, är fokuserad på att ta fram innovativa och inspirerande lösningar för de kunderna mellan Göteborg och Stockholm. Han har mer än sju års erfarenhet inom fitnessindustrin tillsammans med en passion för att främja en aktiv och hälsosam livsstil. David arbetar med kunder för att bygga ett starkare samhälle genom fitness.

”Att arbeta med Eleiko för att skapa ett hälsosammare samhälle är en dröm som går i uppfyllelse”, säger David Karlsson i en kommentar.   

Joakim Nettelbladt blandar erfarenhet från näringslivet med en professionell idrottsbakgrund som ger ett dynamiskt perspektiv för Eleikos kunder. Joakim har spelat professionell ishockey i Odense Bulldogs och Troja-Ljungby. Han kombinerar sin erfarenhet som idrottare med bästa praxis inom styrketräning och sin försäljningsbakgrund för att leverera starka lösningar till kunder i Stockholm och norra Sverige. 

”Jag är mycket stolt och hedrad över att nu vara en del av Eleiko-teamet! Jag har lyft, burit och dragit Eleiko-produkter i nästan 20 år, så när denna fantastiska möjlighet dök upp, tvekade jag inte för en sekund”, säger Joakim Nettelbladt.  

För att stödja den starka tillväxten har Eleiko rekryterat Malin Eriksson som nordisk marknadsansvarig. Malin är en erfaren marknadsförare som med flera års erfarenhet inom skönhetsbranschen.

”Jag brinner för styrketräning och är ett stort fan av Eleiko, jag är stolt över att få denna möjlighet att bidra och vara del av Eleikos tillväxtresa och främja ett varumärke och ett uppdrag jag bryr mig djupt om,” säger Malin Eriksson. 

”Att investera i och stärka vårt redan starka team i Sverige sätter oss i en fantastisk position att fortsätta den goda tillväxten vi har sett under de senaste åren. Som bas i vår verksamhet är Norden en central marknad för Eleiko, som vi bättre kan stödja och supporta med hjälp av dessa nya Eleiko-kollegor”, säger Erik Blomberg, vd Eleiko.

Erik Blomberg – Foto: Eleiko

Eleiko rekryterade också nyligen branscherfarna Oskar Ragvald som ny Director of Sales Operations.