SATS öppnar tre nya träningscenter i Stockholm

Foto: SATS

Nu står det klart att SATS öppnar ytterligare tre nya träningscenter i Stockholmsområdet. SATS Ursvik entré öppnar i januari 2020, SATS Sollentuna Häggvik öppnar under hösten 2020 och Bromma Blocks öppnar i slutet av 2021. Med det kommer SATS att öka med minst sju center i Stockholm under de kommande två åren.

-”Vi är så stolta över att kunna presentera ytterligare tre nyetableringar i Stockholm och därmed stärka vårt erbjudande till våra befintliga, och potentiellt nya medlemmar, i Stockholmsområdet. Vi vet att träning bidrar till ett mer hälsosamt liv och genom våra nya centers i Ursvik entré, Sollentuna Häggvik och Bromma Blocks gör vi det enklare för alla att komma igång med sin träning”, säger Linda-Li Cederroth, Country Manager SATS Sverige.

SATS Ursvik entré
SATS Ursvik entré kommer att ligga vid före detta SEB-huset som är en välkänd byggnad i Stockholm. SATS öppnar i den publika delen av Ursvik Entré under januari 2020 och kommer ha en yta på över 2000 kvadratmeter. Förutom SATS många olika träningsklasser, i ny rekordstor gruppträningssal, kommer det finnas utomhusgym och möjlighet att boka bollsporter, som till exempel fotboll och innebandy, som bokningsbar gruppträning, vilket är unikt.

Träningscentret kommer att ligga nära tunnelbanestationen Rissne och den nya spårvagnsstationen som beräknas öppna i Ursvik under 2022. Det finns över 200 parkeringsplatser i garaget i direkt anslutning.

SATS Sollentuna Häggvik
Under hösten 2020 öppnar SATS ett träningscenter på över 4 200 kvm i Häggvik Handelsplats. Detta träningscenter kommer ha ett brett utbud av gruppträning för alla åldrar och lokalen gör det möjligt att hålla upp till sju gruppträningsklasser samtidigt. Det kommer även finnas tillgång till utomhusgym och padelbanor. Parkering finns i direkt i direkt anslutning till träningscentret som ligger intill apotek, mataffärer och andra butiker. I och med öppningen i Häggvik Handelsplats så har SATS tre stora anläggningar i Sollentuna.

SATS Bromma Blocks
Bromma Blocks är det största detaljhandelsområdet i Västra Stockholm. SATS Bromma Blocks kommer att ligga med direkt ingång från den nya tvärbanehållplatsen vid Bromma Blocks och i anslutning till den nya ICA Maxi. SATS kommer att erbjuda flera olika gruppträningsklasser, cykelsal och stora ytor för fria vikter i en byggnad med en takhöjd upp till sex meter. SATS Bromma Blocks beräknas att öppna i slutet av 2020. Ytan på träningscentret kommer vara ca 1 500 kvadratmeter.