Cool places: SPR Athlete Factory

Vill du bli stark på riktigt? Boutiquegymmet SPR Athlete Factory i Stockholm – en storfavorit bland många träningsintresserade – öppnar denna vecka sin andra anläggning, på Östermalm i Stockholm.

Det kombinerade kampsportscentret och gymmet SPR (Stark På Riktigt) har tidigare endast funnits på Södermalm, där de etablerat sig som ett av stans mest uppskattade gym och byggt en stabil kundkrets. I de nya lokalerna på 700 kvadratmeter, bara ett stenkast från Stureplan, kommer man bland annat kunna träna brasiliansk jiu-jitsu och få hjälp av en personlig tränare i en privat miljö. Dessutom finns olika former av gruppträning.

— ”Träning idag är det enskilt viktigaste sättet att investera i sin kropp och framtid, och något alla kan göra. Varför inte göra det i en miljö som både stimulerar och inspirerar och samtidigt låter dig slappna av och ladda om?”, säger Waldo Zapata, tidigare europamästare i brasiliansk jiu-jitsu och den som utvecklat konceptet bakom Stark På Riktigt (SPR) tillsammans med Louise Sondlo, tidigare kommunikationschef på Nike.

Waldo Zapata med dottern Charlie

SPR Södermalm

SPR Östermalm