LES MILLS LIVE är tillbaks i Stockholm!

Foto: Les Mills

Träningseventet LES MILLS LIVE Stockholm är i år tillbaka på Ericsson Globe Arena, den 8 september, i samarbete med Reebok och Technogym. Det utlovas en spektakulär träningsfest från tidig morgon till sen kväll för de 2 000 deltagarna.

Photo: Phillip Mills

I år besöks eventet utav ingen mindre än Les Mills grundare, Phillip Mills.

– ”Det känns extra kul att ha Phillip på plats under årets event, då Les Mills firar 50 år som företag”, säger Lena Holmberg Marknadschef på Les Mills Nordic.

Det är inte bara Phillip som rest långväga för att medverka på eventet. Det finns en gedigen uppställning av presentatörer, bland annat Fabrizio Cecchinelli från Technogym, Rachael Newsham som är Program Director för BODYCOMBAT® och SH’BAM®, Ben Main och Romain Prevedello. Tillsammans med det nordiska tränarteamet ska de göra allt för att ge deltagarna en dag fylld med träningsglädje och inspiration, samtidigt som de får chansen att ta del av de senaste Les Mills-releaserna.

Bland det 38 klasserna finns även möjligheten att testa nyheterna LES MILLS BARRE och LES MILLS TONE, som lanserades tidigare under året.

LES MILLS SUPERSTAR 2018 – Finalen av den årliga tävlingen SUPERSTAR äger rum på fredagen den 7 september i samband med LES MILLS LIVE på Globen. Var med när tävlingen avgörs och vem som tar hem den eftertraktade titeln Les Mills SUPERSTAR, samt fina priserna från Reebok, Polar och Technogym.