Vitamin Well lanserar Nordic Runners

Löparsäsongen är igång – och nu ger Vitamin Well dig chansen att bli en del av det namnstarka löparteamet Nordic Runners och vinna ett omfattande sponsorskap. Konceptet är en del av Vitamin Wells stora löparsatsning 2018.

– Vi vill peppa och inspirera fler att börja springa. Oavsett om du siktar på att komma under tre timmar på ett maraton eller vill springa din första mil är Vitamin Well Nordic Runners ett fint forum, säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager, Vitamin Well.

Vitamin Well Nordic Runners finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Upplägget är enkelt. Vitamin Wells följare får nominera sig själva eller vänner till teamet via Instagram och Facebook. Under våren väljs två vinnare ut av Vitamin Well tillsammans med de befintliga medlemmarna i Nordic Runners.

Vitamin Well Nordic Runners består av fyra löpare med olika bakgrund och inriktning. Sveriges snabbaste på 800 m, Lovisa Lindh, är en av medlemmarna.

– Det ska bli jättekul att välkomna nya medlemmar till teamet. Jag hoppas att vi tillsammans ska kunna skapa de bästa förutsättningar för att de ska nå sina mål under löparsäsongen, säger Lindh.

Förutom coachning och tips från Vitamin Well Nordic Runners får vinnarna ett sponsorskap som omfattar kläder, skor, startplatser till lopp och självklart en säsongsförbrukning av Vitamin Well.

– Vi erbjuder ett helhetsupplägg för alla som vill ta sin löpning till nästa nivå. Våra ambassadörer är laddade och det ska bli kul att dra igång, säger Petter Ericson Hållén.

Vitamin Well Nordic Runners lanseras torsdagen den 3 maj och vinnarna utses i mitten av samma månad. Tidigare under våren släppte Vitamin Well den nya drycken Vitamin Well+ Forest Rush 003, ett sockerfritt alternativ till sin populära serie av sportdrycker.

Så tävlar du:

På @vitaminwellsverige och @vitaminwellplus kan du nominera dig själv eller vänner du tycker ska vara med i Vitamin Well Nordic Runners. Vinnarna utses av Vitamin Well och befintliga medlemmar i teamet i mitten av maj. Du kan nominera hur många vänner du vill.

Det vinner du:

  • Tips och coaching av Vitamin Well Nordic Runners
  • Startplatser till lopp under våren/sommaren
  • Kläder och skor
  • En säsongsförbrukning av Vitamin Well
  • Resa, boende och startplats till Köpenhamn Halvmaraton i september.

Läs mer här!