Gymleco x Denice Moberg är LIVE, första titt på kollektionen

Gymleco och träningsprofilen Denice Moberg har gått ihop och skapat ett träningspaket innehållande två högkvalitativa träningsband och en tillhörande exklusiv bandpåse. Paketet finns nu tillgängligt att köpa online.

Båda banden har ett motstånd och design som valts ut av Denice. I paketet får kunderna även en tygpåse för att kunna förvara sina band och lätt ta med dem till gymmet.

– ”Banden gör på riktigt träningen så mycket roligare och kreativare. Vem du än är, oberoende av hur länge du har tränat så kan du använda dem. Antingen på gymmet tillsammans med tunga vikter eller som rehabilitering för skador. Oavsett vart du befinner sig så går det att ta med banden eftersom dom inte tar något plats. Det gör att du lättare kan nå dina mål även när det är som svårast att få in träningen i vardagen”, berättar Denice.

– “Genom produkter som Denice exklusiva träningsband så kan du få in din styrketräning vart du än är och hur lite tid du än har. De är användarvänliga för alla oavsett träningsnivå. Dessutom så visar du att du tillhör ett community. Ett community som stöttar varandra att leva hälsosamt och ta aktiva val. Träningsband är en otroligt populär produkt för hemmagym men också på gymmen. Vi har sett en trend av att många gym väljer att ta in mindre träningsprodukter för att sälja till sina medlemmar i receptionen”, säger Linda Sotkasiira, Marknadsansvarig på Gymleco.

Försäljningen av hemmagym exploderade under år 2020 då pandemin satte stopp för många att gå till gymmet. Många trodde att den skulle stagnera under år 2021 men försäljningen gick stadigt uppåt för Gymleco och under januari månad 2022 så ser försäljningssiffrorna lika bra ut som under Black Week 2021.

– “Hemmagym är här för att stanna. Även de som är medlemmar på ett gym kompletterar gärna med gymutrustning hemma. Många söker efter en stressfri vardag där träning alltid får plats även om det är en upptagen dag eller om någon i hushållet är sjuk. Med gymutrustning i hemmet så kan du optimera tiden vid dessa tider”, förklarar Linda.

Banden går att beställa online och levereras till Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Storbritannien, USA.

Gymleco är idag den största designern och producenten av styrketräningsutrustning i norra Europa. Sedan 1994 har företaget fokuserat på att utforma högkvalitativ och funktionell utrustning med lång livslängd och inga underhållsbehov.