Inbjudan: Inspirationsdag för gymägare i Sundsvall

I september erbjuds nu Gymägare i norra Sverige möjlighet att delta i en exklusiv inspirationsdag arrangerad av affärssystemföretaget Zoezi tillsammans med ett antal handplockade partners. Efter framgångarna i Göteborg och Malmö, landar evenemanget nu i Sundsvall, vilket ger gymägare i regionen en sällsynt chans att nätverka och få värdefulla insikter.

”Det är tredje gången vi arrangerar denna inspirationsdag, och det har varit oerhört uppskattat av deltagarna. Det avslappnade formatet gör att man kommer närmare inte bara nya insikter utan även branschkollegor. Att få lämna träningskläderna hemma och utbyta värdefulla erfarenheter under en dag är ovärderligt. Det känns extra kul att nu göra detta i norra Sverige, där jag upplever att det saknas denna typ av event,” säger Diana Willman Ivarsson, marknadsansvarig på Zoezi.

Den 5 september 2024 hålls inspirationsdagen på Clarion Hotell Sundsvall, från kl. 09:00 till 17:00. Dagen är fylld med föreläsningar och workshops som syftar till att stärka och utveckla gymverksamheter, med fokus på lönsamhet och effektivisering.

Program och talare

CMS Sweden – “Sälj på värdet!”
CMS Sweden kommer att diskutera hur du som gymägare säljer på värde istället för pris, och hur du ökar merförsäljningen i en osäker ekonomisk tid. De delar med sig av insikter och framgångsexempel från branschen.

Zoezi – “Paketera snyggt för att öka försäljningen!”
Zoezi lyfter hur du genom att förbättra din marknadsföring och paketering, står ut från konkurrenter och ökar sälj. Diana, marknadsansvarig på Zoezi, delar med sig av sina bästa tips och strategier.

Profina Inkasso – “Glöm inte bort att få betalt!”
Profina Inkasso ger juridisk kunskap och praktiska råd om hur du säkerställer dina betalningar, även när fakturan legat ute länge.

Step2Fit – “Digital coaching för framgång”
Step2Fit presenterar sitt innovativa digitala verktyg som underlättar både ägares och tränares arbetsvardag, och hjälper till att skapa mervärde för alla dina kunder.

Eventet erbjuder för första gången övernattning på Clarion Hotell Sundsvall, vilket gör det enkelt för deltagare som reser långt att delta. Varje deltagare får dessutom en goodiebag med sig hem, fylld med produkter och erbjudanden från evenemangets partners.

Varför delta?

Gymägare i regionen får nu en chans att delta i en dag fylld med inspiration, nätverkande och praktiska råd som hjälper dem att navigera dagens utmanande affärsklimat och göra sin verksamhet mer lönsam och framgångsrik.

”Vi ser verkligen fram emot att träffa entreprenörer från hela norra Sverige och ge er verktyg och inspiration att växa och utvecklas. Varmt välkomna”, avslutar Diana.

Anmälan

Anmäl dig/er här – Rabattkoden Sweaty ger 100% rabatt på investeringen. Begränsat antal platser, så boka din plats redan idag.

För mer information, kontakta:
Diana Willman Ivarsson
Marknadsansvarig, Zoezi
diana@zoezi.se