Eleiko satsar framåt – Oskar Ragvald rekryteras som Director of Sales Operations

Oskar Ragvald och Erik Blomberg

Halmstadsbaserade Eleiko meddelar att man stärker upp sin globala säljorganisation genom att rekrytera branschprofilen Oskar Ragvald som Director of Sales Operations.

Oskar Ragvald har lång erfarenhet inom träningsbranschen med nästan 20 år i ledande positioner på Actic. Oskar har varit en viktig del av Actics tillväxtresa och utveckling, senast i sin roll som Chief Operating Officer.

”Rekryteringen av Oskar är en viktig del i vår strategi att bli ännu bättre på att skapa framgång och lönsamhet hos våra kunder, samt gemensamt bidra till att människor kan leva ett starkare och friskare liv”, säger Erik Blomberg VD för Eleiko.

Med Oskar i spetsen för Eleikos operativa säljavdelning menar Eleiko att företaget är väl positionerat för att stärka erbjudandet ytterligare med fokus på kvalitet, kompetens samt innovativa och inspirerande lösningar för företagets kunder världen över.

”Det är otroligt spännande att börja arbeta på Eleiko och bli en del av den fortsatta utvecklingen. Eleiko är ett fantastiskt företag med världsledande produkter inom styrketräning. Detta tillsammans med de sunda värderingar om ansvarsfullt företagande som genomsyrar Eleiko fick mig att ansluta till världens starkaste team.”, säger Oskar Ragvald, Director of Sales Operations, i en kommentar.