KlubbSverige förstärker teamet – rekryterar Andreas Stenberg

Andreas Stenberg, Stefan Tingwall och Peter van den Brink

KlubbSverige, det största affärsnätverket för beslutsfattare inom träningsindustrin, meddelar att de förstärker sitt team med rekryteringen av Andreas Stenberg, en av de tidigare ägarna till träningskedjan Må Bättre i Dalarna samt Gävle.

I slutet av 2017 såldes kedjan till Actic. Vid tidpunkten för försäljningen hade Må Bättre ca 9 000 medlemmar, 60 miljoner i omsättning och 20% vinstmarginal. Efter försäljningen har Andreas arbetat som konsult för bland annat CMS Sweden samt sitt i eget bolag, TrainingPlan, utbildat och hjälpt andra träningsanläggningar.

I sin nya roll hos KlubbSverige kommer Andreas primärt ansvara för affärsområdet för kompetens och utbildning samt driva utvecklingen av KlubbSverige Akademin vidare. I och med det kan Andreas fortsätta att arbeta med de områden som ligger honom varmast om hjärtat – nämligen att hjälpa träningsanläggningar att utveckla både personal och verksamheten samt uppnå ökad lönsamhet och framgång.

”Vi på KlubbSverige är övertygade om att Andreas med sin långa erfarenhet av framgångsrik drift av träningsanläggningar, sitt brinnande intresse för branschen, sin passion för utbildning och utveckling i kombination med hans varma personlighet kommer vara ett starkt tillskott till vår verksamhet och för våra många kunder”, kommenterar Stefan Tingwall och Peter van den Brink, ägare av KlubbSverige, i en gemensam kommentar.