Concept blir exklusiv nordisk EGYM-distributör

EGYM meddelar att de tecknat avtal med Concept som innebär att företaget blir exklusiv nordisk partner.

EGYM menar att detta nya strategiska, exklusiva partnerskap kommer att säkerställa EGYM:s tillväxt och stabilitet i Sverige, Norge och Finland. Den specifika lokala kompetensen och erfarenheten hos teamet bakom Concept kommer att hjälpa EGYM att leverera toppservice till sina kunder i regionen.

Anders Ericsson, VD på Concept, kommenterar:

”Att lägga till EGYM i vår portfölj, baserat på ett exklusivt distributionsavtal, är en dröm som går i uppfyllelse. Inte bara lägger vi till ett marknadsledande varumärke, utan det är en perfekt matchning för våra befintliga kunder i vår region. I en tid då klubbarna måste återuppfinna sig och skapa nya, effektiva och intäktsbringande koncept, är EGYM den perfekta lösningen för vår kundbas.”

Andreas Åsenlund, försäljningschef på EGYM på Concept, fortsätter:

”Concept är rätt partner för de nordiska operatörerna genom vårt erfarna team av proffs som kommer att säkerställa bästa möjliga service och support, från förfrågan, genom utbildning, implementering, installation av produkten och efter försäljningen. Vi ser fram emot att bjuda in alla EGYM-klubbar till vårt showroom på ett event, för att samla både den befintliga och framtida EGYM-basen i vår region så snart som möjligt. Så håll utkik efter en inbjudan till ett evenemang i vårt EGYM-showroom!

Fredrik Larsson, EGYM Operational Manager på Concept, delar med sig:

Fredrik Larsson. Foto: Brian van den Brink/Sweaty Business

”Vi blir extra motiverade av vårt exklusiva partnerskap med EGYM. Vårt team besitter en stor mängd branschkunskap, och att vara en del av denna process – från allra första början gör mig väldigt glad. Vi har redan kommit igång i hög fart och har sett många framgångscase därute och vi lovar att skapa ännu fler framöver.”

Christoph Bischoff, Chief Customer Officer på EGYM:

”Sverige, Norge och Finland är mycket viktiga marknader inom vår internationella strategi. Både andelen människor som tränar på gym och användning av digital teknik gör det till en grundsten för EGYM:s positionering som en global branschledare. Vi hjälper klubbar att lyckas med de två viktiga hävstänger – sömlös integration och användning av data. Detta gör att medlemmarna får en överlägsen träningsupplevelse.”

Foto: Brian van den Brink/Sweaty Business

Marco Guiducci, VP of Sales International på EGYM:

”Det är helt fantastiskt att Concept har beslutat att arbeta med oss och distribuera våra lösningar i Skandinavien. Deras bevisade färdigheter inom kundnöjdhet, deras långa närvaro på marknaden och teamets beprövade förmågor gör dem till den perfekta partnern för oss. Jag kan tala för hela teamet och säga att vi ser fram emot att arbeta med dem i framtiden.”

Om EGYM

EGYM är en globalt ledande aktör inom fitness technology som förser tränings- och hälsoanläggningar intelligenta träningslösningar byggda på uppkopplad träningsutrustning och programvara. EGYM ger gymoperatörer möjlighet att leverera en omfattande upplevelse genom smart träningsutrustning och digitala lösningar för att stödja medlemmarnas träningsresa och ge datadriven vägledning för att hjälpa dem att förbli motiverade och uppnå sina mål om ett hälsosammare liv med förbättrad fysisk