Les Mills CEO Clive Ormerod lämnar sin post i företaget

Clive Ormerod, som har varit koncernchef för Les Mills International sedan 2019, har beslutat att lämna sin roll vid slutet av december för att tillbringa tid med familjen innan han påbörjar en ”ny möjlighet” under 2024.

Clive Ormerod, som började som marknadschef 2018 innan han utnämndes till VD, har lett Les Mills arbete med att öka sin globala närvaro och utveckla sin digitala närvaro.

Les Mills söker för närvarande en efterträdare.

”Efter sex fantastiska år på Les Mills och en otrolig resa har jag beslutat att ta lite tid med familjen och ladda upp personligen innan jag går vidare till en ny möjlighet nästa år”, säger Ormerod i en kommentar. ”Det har varit en mycket speciell tid, och jag känner mig stolt över vad vi har uppnått tillsammans under mina sex år med Les Mills. Nu känns det som rätt tid att fatta detta beslut och lämna företaget i de mycket kompetenta händerna på det bästa teamet jag någonsin har arbetat med.”

”Vi arbetar inom den bästa branschen, en bransch som kommer att spela en allt viktigare roll för att hjälpa människor leva hälsosammare och lyckligare liv”, fortsätter Ormerod. ”Jag tvivlar inte på att Les Mills-teamet – och den bredare fitnessbranschen – är i perfekt position för att fortsätta att förändra världen. Och jag kommer att heja på er alla från sidlinjen.”

Phillip Mills, verkställande direktör för Les Mills, menar att Ormerod har haft en ”enorm påverkan” på företagets verksamhet under åren: ”Han har alltid passionerat trott på vårt syfte och den enorma påverkan rörelse kan ha på planeten. Han har visat enormt engagemang och lett detta företag med stark strategisk inriktning och en outtröttlig arbetsmoral. Även om vi är ledsna att han lämnar oss respekterar vi hans beslut och önskar honom allt det bästa.”

Lyssna på Clive Ormerod i Sweaty Business podcast

I avsnitt #135 kan du lyssna på vår poddintervju med Clive. Sweaty Business podcast hittar du där poddar finns, på Spotify eller här.