Sarah Sjöström blir ambassadör för gym- och badkedjan Actic

Sarah Sjöström. Bildkälla: Actic

Världens bästa simmerska, Sarah Sjöström, går in i ett långsiktigt samarbete med gym- och badkedjan Actic.

Världsstjärnan med flest VM-medaljer någonsin har inspirerat och engagerat med sina imponerande prestationer och ska nu tillsammans med Actic också inspirera Sverige till att hitta träningsglädjen. Samarbetet inleds med en lansering av Actics ATC-klasser där Sarah själv lagt upp programmen.

Actic jobbar aktivt för sin vision om ett friskare samhälle genom träning, med att erbjuda ett inbjudande träningsklimat med flexibla träningsmöjligheter där alla ska känna sig välkomna. Sedan starten 1981 har det funnits en nära koppling till simhallar och idag finns Actic på 110 platser runtom i landet med ett varierat utbud av gym, gruppträning, personlig träning och bad.

”Jag ser fram emot ett samarbete med Actic och hoppas kunna inspirera både unga och gamla till en hälsosam livsstil”, säger Sarah Sjöström.

”Vi är jätteglada och stolta över att jobba med en så oerhört talangfull och jordnära person som Sarah. Hennes passion för träning tillsammans med hennes medkänsla och öppenhet för andra matchar Actics värderingar väl. Hon är mitt i prick för oss säger John Hermansson, Marknadschef på Actic.”