Medley vinner upphandling om Harjagersbadet i Kävlinge

Kävlinge kommun har beslutat att tilldela Medley AB uppdraget att driva Harjagersbadet från september 2023.

Detta innebär att Medley nu har verksamhet även i Skåne och därmed fortsätter att förverkliga sin plan att etablera sig i nya regioner i Sverige. Avtalet gäller i tre år med möjlighet till förlängning i max tre år. I driften ingår både bad, gym shop och café.

Kävlinges nya sim- och träningsanläggning har fått namnet Harjagersbadet. Anläggningen omfattar 7 100 kvadratmeter och inrymmer en 25×25 meters bassäng, två undervisningsbassänger med höj- och sänkbart golv, barnlandskap med vattenrutschbana, hopptorn, relaxavdelning samt gym med gruppträning.

”Väldigt kul att vara tillbaka i Kävlinge igen och den här gången i en helt ny anläggning. Vi ser verkligen fram emot att få dra igång verksamheten i september och få träffa alla badsugna i kommunen. Det känns också bra att vi fortsätter att etablera oss från norr till söder, den här gången i Skåne, för att än mer effektivt kunna sprida våra insatser i det så viktiga preventiva hälsoarbetet”, säger Daniel Almgren, VD på Medley.

Badet har placerats i närheten av tågstationen i Kävlinge. Ett område med många boenden och bra tillgänglighet för kommuninvånare och besökare. Harjagersbadet öppnas för allmänheten i september 2023.

”På Harjagersbadet kommer besökarna att få uppleva en friskvårdsanläggning som är en mötesplats som har något att erbjuda alla. Oavsett om du är föreningsaktiv, vill motionssimma, leka, njuta av att ta det lugnt eller träna ska du känna dig välkommen till Harjagersbadet”, säger Anneli Nilsson, Sektorchef arbetsliv och fritid Kävlinge kommun.