Lyxhotellet AT SIX öppnar privat dygnet runt-gym

Foto: At Six/Andy Liffner

Som en motreaktion mot gymkedjorna öppnar det nya livsstilshotellet At Six upp sitt privata gym för externa medlemmar. Centralt beläget och öppet dygnet runt samt frukost som ingår är några av de fördelar medlemmar får ta del av.

När både stora och exklusiva gymkedjor breder ut sig på fler kvadratmeter och värvar ännu fler medlemmar satsar At Six vid Brunkebergstorg i centrala Stockholm på det motsatta. Ett privat gym för en liten skara medlemmar där en helhetsupplevelse är fokus. Det exklusiva gymmet erbjuder funktionell träning dygnet runt med en varierad utrustning av bland annat fria vikter, maskiner, löpband och boxningssäck.

“- Med det här medlemskapet riktar vi oss till människor som genuint bryr sig om sin hälsa och sitt välmående, det är en helhetsupplevelse för ett mindre antal medlemmar som tycker att det är minst lika viktigt att träna hårt och ta hand om sin kropp som att äta bra och gott, att njuta av livet. Jag vill säga att det är hälsa i alla aspekter. Att det är öppet dygnet runt ser vi som en självklarhet, det ska inte finnas några tidsbegränsningar i ett modernt samhälle.” säger Therese Mårtensson, Hotel Manager på At Six.

Foto: At Six

I det privata gymmedlemskapet ingår även flertalet PT-tillfällen, skåp, frukostar och under sommarmånaderna kommer medlemmar kunna morgonträna på taket med Stockholms inlopp och soluppgången som fond.

“- För mig är det viktigt att ha ett holistiskt synsätt när det kommer till hälsa, det handlar om att vi ska må bra i våra kroppar. Och just det kan vi erbjuda med vårt gymmedlemskap, här finns stora möjligheter att verkligen lyckas med sin träning”,  sammanfattar Alexander Larsson, PT och gymansvarig på At Six.

Foto: At Six

FAKTA AT SIX GYM
I medlemskapet som kostar 2.500 kronor per månad ingår tre PT-tillfällen, fyra frukostar per månad, 15% på lunchen på At Six, eget skåp, kläder, handduk, dusch- och stylingprodukter och unika erbjudanden. Ansökan om medlemskap görs till wellness@hotelatsix.com.

FAKTA OM AT SIX
At Six är ett samtida lyxhotell designat av Universal Design Studio med konst utvald av Sune Nordgren. At Six har 343 rum och sviter inklusive en presidentsvit med namnet Masterpiece Suite. I huset hittas även tre barer – vinbaren Blanche & Hierta, slow-listening baren Hosoi och At Six Cocktailbar – samt den stora internationell restaurangen Dining Room. Det finns även gym, wellness och 2000m2 flexibel event- och mötesyta. At Six drivs av Petter Stordalens hotellgrupp Nordic Hotels & Resorts, tillsammans med bl.a. grannhotellet Hobo, The Thief, Copperhill, Yasuragi och Skt Petri.