STC ny officiell partner till Göteborgsvarvet

GÖTEBORG SVERIGE - Göteborgsvarvet 20 maj 2017.

STC Training Club, en av Sveriges ledande friskvårdskedjor, kliver in som ny officiell partner till Göteborgsvarvet, Göteborgsvarvet Marathon och Varvetveckan.

Med 200 träningsanläggningar från Ystad i söder till Åre i norr är STC en av landets största gymkedjor. Nu kliver de in som officiell partner till den stora löparfesten i Göteborg i september.

– ”Vi brinner för hälsa, träning och gemenskap och därför känns det lika roligt som självklart att bli officiell partner till Göteborgsvarvet, Göteborgsvarvet Marathon och Varvetveckan. Göteborg är vår hemstad och vi är extra stolta över att vara partner till världens största halvmaraton som arrangeras just här. Vi kommer bidra till en härlig feststämning med mycket energi och glädje och se till att löparna blir peppade och extra motiverade när vi håller i uppvärmningen”, säger Amanda Andersson, Marknadsansvarig på STC.

Martin Bergman, Förbundschef för Göteborgs Friidrottsförbund och VD för Göteborgsvarvet, känner glädje över det nya samarbetet:

– ”STC är en stark, respekterad och driven träningspartner som både har en stor lokal anknytning och dessutom är i stark tillväxt. De kommer att finnas på bästa platsen framför de olika startgrupperna och se till att löparna får en rejäl uppvärmning. På så sätt bidrar de till att inspirera deltagarna, ge dem förutsättningar att klara deras utmaningar och även minska skaderisken för dem under loppen”.