Healthy Management – affärsprogrammet för dig som jobbar inom träning och hälsa

Att driva en träningsanläggning kräver mycket mer av dig som ägare, chef eller anställd idag än vad det gjorde bara för några år sedan. De stora aktörerna växer sig allt starkare och etablerar sig på allt fler orter. Det faktum att vi verkar i en bransch med enorm potential lockar även till sig nya aktörer och nytt kapital och idag är träningsindustrin en extremt konkurrensutsatt bransch. Konkurrensen har bland annat lett till prispress och denna prispress har lett till minskad lönsamhet för många verksamheter. Det blir därför allt mer väsentligt att se över er egna verksamhet för att ge er själva rätt förutsättningar att vara en av de starkaste aktörerna på just er ort!

Healthy Management är ett affärsutbildningsprogram speciellt framtagen för dig som är ägare, chef eller beslutsfattare i träningsindustrin. Utbildningen innefattar allt från genomgång av er nuvarande affärsmodell och verksamhet, konkurrensanalys, ekonomiska och verksamhetsbaserade nyckeltal, ledarskap, sälj och service, marknadsföring samt fördjupning i hur ni kan få er personliga träning till ett ännu mer lönsamt verksamhetsområde.

Du kommer under utbildningens gång träffa andra ägare och chefer som vill utveckla sin verksamhet och det kommer ges stor möjlighet att utbyta erfarenheter, diskutera i grupp och knyta många nya kontakter. Du kommer dessutom få individuell coachning genom hela programmet från flera av våra experter och fördjupa i de utmaningar som du som individ eller just din verksamhet står inför.

Om du är intresserad ska du passa på att anmäla dig redan nu, för årets program börjar 10 april. Du kan välja att gå hela programmet eller välja ut enstaka kurser. Går du samtliga kurser i programmet blir du vid programmets slut ”Diplomerad Healthy Manager”.

Ange rabattkoden SWEATYBUSINESS när du anmäler dig så får du 2 000 SEK i rabatt på första månadsbetalningen. Programmet är framtaget av affärsnätverket KlubbSverige. Kurserna levereras av StigFram och experter inom branschen.

Klicka här för att lyssna på vad deltagarna från Healthy Management 2018 tyckte samt för mer information och priser kring programmet.