Oak Equipment i samarbete med Matthew Griffiths

Oak Equipment, ett premiumvarumärke inom träning, lanserar ett nytt samarbete med den nordiske supertränaren Matthew Griffiths.

Denna innovativa mixen av att tillämpa branschkompetens tillsammans med produktutveckling är den drivande framgången bakom “The Matt Pack” som Oak Equipment släppt tillsammans med Matthew Griffiths.

Oak Equipment är en ledande leverantör av högkvalitativ träningsutrustning, med funktionalitet och design i åtanke och erbjuder innovativa fitnessprodukter till medvetna konsumenter både i B2B-segmentet såväl som till konsumenter. 

“Vi tog initiativet till att återigen använda Matthews 25 års unika  erfarenhet av att arbeta inom välbefinnande, rehab och prestation på högsta nivå och gav honom fria händer att komma med en idé som han kände som skulle kunna ge ett mervärde till Oak-gemenskapen.  När Matthew presenterade konceptet med en påse med verktyg som var portabel för att hjälpa till med uppvärmning, rehab, förebyggande av skador och återhämtning, älskade jag det direkt, säger Jon Lööf, VD och en av grundarna bakom Oak Equipment.

Matt – Performance & prehab är en påse med prehab-verktyg (förebyggande rehabilitering) som en massageboll, olika gummiband och en balansboll som kan användas på en mängd olika sätt för att rikta in sig på olika delar av kroppen för prehab och prestationsförbättring . 

Verktygen är rena i design och välkonstruerade, vilket gör dem hållbara och “long lasting”.

“Vi är glada över att lansera The Matt Performance & Rehab-paket eftersom det erbjuder ett unikt sätt för fitnessentusiaster att förbättra sin prestation och förebygga skador, nu är målet att skapa ett digitalt bibliotek att dela med Oak-communityt som precis som jag känner en passion för röra på sig och må bättre”, förklarar Matthew Griffiths. 

Matt – Performance & prehab finns tillgänglig här.