Uppgradera utomhusträningen med Eleiko XF80 Container Solution

Fler och fler söker sig utomhus för sina träningspass. Med Eleikos XF80 Container Solution, en smart lösning för utomhusträning, kan ni göra vilken container som helst till ett funktionellt utegym och förstärka ert träningserbjudande.  

– Vi ser en stor förändring i hur människor tränar idag och en ökad efterfrågan för unika och flexibla träningsmöjligheter. Med vår Container Solution, som baseras på att bygga ett utegym med hjälp av en lastcontainer, kan ni utöka er verksamhet med ett utegym som tål väder och vind och erbjuda nytänkande utomhusträning som ligger helt rätt i tiden. Lösningar passar bra för både individuell träning och gruppträningspass under bar himmel, säger Johan Arnerlind, landschef för Sverige på Eleiko.

Eleikos patenterade design är utvecklad i samarbete med den amerikanska armén, och är den enda lösningen på marknaden som använder befintliga containerhål för montering av träningsriggen. Riggen passar alla ISO standard containrar och har höjdjusterbara ben, vilket förenklar användningen av befintlig containerinfrastruktur och löser vanliga installationsutmaningar.

Riggen kan fås galvaniserad, vilket gör den rostfri och tålig nog att stå utomhus året runt. Komplettera med tillbehör såsom pull ups-moduler, chin-up bars och j-cups för att skapa ett upplägg som passar alla användare och träningstyper. Containerns insida kan inredas med Eleiko XF förvaringshyllor, som spänns fast mellan golv och tak utan att kräva borrning eller övrigt förarbete och erbjuder effektiv förvaring av viktskivor, kettlebells, hantlar och bollar.

– Fördelarna med att träna utomhus är många. Det ger större frihet för både gym och medlemmar och skapar en säkrare träningsmiljö i dessa tider, då det är enklare att hålla avstånd. XF80 Container Solution från Eleiko kan skräddarsys med stationer och anpassas helt efter anläggningens behov och användarnas träningsnivåer. En härlig träningsupplevelse – och frisk luft – får man på köpet, avslutar Johan Arnerlind.

Läs mer om Eleikos containerlösning för utomhusträning här.