TRUE Fitness lanserar löpbandet Stryker Slat Treadmill

Concept Träningsredskap har agenturen för TRUE Fitness som tillverkar kommersiell konditions- och styrkeutrustning sedan 1981.

TRUE Fitness är på stark frammarsch internationellt genom bland annat förvärvet av Octane Fitness. Efter lanseringen av t ex TRUE Alpine Runner, bland många andra innovativa produkter som har gjort succé på marknaden, kan man kan nu presentera sitt senaste tillskott i familjen – Stryker Slat Treadmill.

Efter över 40 års innovation och utveckling lanseras nu ett löpband med lameller som är byggt för tufft bruk under lång tid. Stryker ger en extra skön stötdämpning för användaren och lovar låga underhållskostnader.

– ”Vi är glada över att presentera vårt nyaste löpband Stryker. Det skiljer sig från andra löpband och Stryker kommer att vara en stor tillgång för våra kunder och deras medlemmar. Vi kan erbjuda en markant skillnad med den här unika produkten och är stolta över att representera TRUE Fitness som fortsätter att ligga i framkant, vara innovativa och erbjuda marknaden såväl ett brett som ett djupt sortiment”, säger produktansvarig Erik Samuelsson på Concept. 

Med individuella stötdämpande lameller för att minska påverkan på leder, muskler och bindväv, ger Stryker en närmare känsla av utomhuslöpning. Produkten är byggd för att klara även de tyngsta träningspassen med robotsvetsat stål och lameller med högsta kvalitet för bästa löpkänsla.

Produkten kommer att visas på Concepts kundevent den 27 och 28 april tillsammans med andra spännande produkter från TRUE.

Se mer information om TRUE Stryker och de olika displayer som erbjuds här.

Kontakta Erik Samuelsson för mer information: erik.samuelsson@concept.se