LES MILLS LIVE STOCKHOLM 2023 – Biljettbokningen har öppnat (Slutsålt!)

Den 9 september är det dags för LES MILLS LIVE Stockholm att inta Avicii Arena. Tusentals instruktör och träningsentusiaster från hela världen samlas tillsammans och får ta del av de senaste Les Mills passen.

Några av de bästa presentatörerna i världen kommer att inta scenen som Rachael Newsham, Ben Main, Kaylah-Blayr Fitzsimons-Nu’u, Marlon Woods, Meno Thomas, Bronté Terrell och René Vogel som tillsammans med 33 nordiska presentatörer kommer se till att det blir en oförglömlig dag.

Med 25 klasser att välja från, finns det något för alla. Under LES MILLS LIVE Stockholm finns möjlighet att testa BODYPUMP®, BODYBALANCE®, BODYCOMBAT®, BODYATTACK®, BODYJAM®, The TRIP® och mycket mer.

Lena Holmberg, CEO för Les Mills Nordic:

“Vi är så glad och exalterade över att äntligen få genomföra LES MILLS LIVE i Stockholm och på Avicii Arena igen. Det var fem år sedan sist och vi ser verkligen fram emot att få välkomna tusentals tränande från hela världen till detta fantastiska event”.

Vi är oerhört stolta över att samarbeta med våra partners Adidas, Nocco, Barebells, Stages, Vartex, Kraftmark och FC Production som hjälper till att göra eventet till något extra för alla som är med.

Det är en dag full av träningsupplevelser och dagen avslutas med en After workout i Avicii Arena för att avsluta dagen på topp.

Mer info om LES MILLS LIVE Stockholm finns här. Obs – eventet är slutsålt (slutet av juni 2023)