Body Bike Smart+ OceanIX – bidrar till att minska mängden plast i haven

Som svar på den globala krisen med föroreningar av plast i våra hav har BODY BIKE skapat en världsledande spinningcykel som har kåpor byggda av återvunnen plast från kommersiella fisknät.

Den nya cykeln OceanIX är en BODY BIKE® SMART+. Den levereras med all funktionalitet du kan förvänta dig från en Smart+ modell, inklusive ANT+ och BLE-integration för att möjliggöra att prestandadata skickas till användarens personliga enhet. Data kan sedan laddas upp till Strava. 

Uffe A. Olesen, VD Body Bike

Fler fördelar:

BODY BIKE SMART®+ kommer med en revolutionerande nyhet: SMART Charge. Med varje tramptag skapar du energi och ju hårdare du trampar desto mer energi skapar du. Energi för att ladda upp ditt sinne, din kropp och din mobiltelefon.

Med BODY BIKE SMART+ styrhandtag finns möjlighet att förvara två vattenflaskor, såväl förvaring av mobiltelefon eller platta. Dessutom varierande grepp utefter vad som passar användaren bäst. 

Genom BODY BIKE’s egna app kommer wattvärdet direkt upp på skärmen och träningsresultaten sparas, för att pusha dig framåt. Men för att upprätthålla kommunikationen med appen måste man trampa. 

Genom ”smart-release” justeras enkelt sadel och styrhandtag både vertikalt/horisontellt.

Läs mer om produkten här.