Eleiko öppnar pop-up butik på Stureplan

Den 2:a augusti slår Eleiko upp portarna till den nya pop up-butiken Office Lounge by Eleiko på Stureplan 19 i Stockholm. Butiken – som blir Eleikos första pop-up satsning – har fokus på kompakta lösningar för hemmagym, företags-och kommersiella gym.

Butikskonceptet är ett viktigt steg i företagets satsning att stärka sin position på B2B-marknaden samt öka exponeringen av varumärket för att få fler att upptäcka fördelarna med styrketräning.

– ”Det känns jättekul att få öppna en pop up-butik i Stockholm på en välkänd och central adress. Genom pop up–konceptet kommer vi att erbjuda en unik shoppingupplevelse, kunna knyta nya kontakter och målgrupper samt snacka styrketräning i en inspirerande miljö. Vi ser ett stort värde med det fysiska mötet och ser fram emot att välkomna befintliga och framtida kunder till Office Lounge by Eleiko – ett koncept som vi tror kommer att bli ett uppskattat tillskott till Stureplansområdet”, säger Johan Arnerlind, Sverigechef på Eleiko.

Office Lounge by Eleiko är inredd som en lounge med en kompakt träningsstation för att illustrera den ultimata lyftarupplevelsen på endast 10 kvm. Besökare kan träffa Eleiko’s produktexperter och säljare, inspireras av den senaste utrustningen samt få fri rådgivning och 3D-visualisering av sitt framtida träningsutrymme – oavsett tillgänglig yta eller träningsnivå.

– ”Fler och fler inser vikten av lättillgänglig träning, och antalet hemma-och kontorsgym har ökat dramatiskt på senaste som komplement till sitt vanliga gym, inte minst under pandemin. Eleiko har nyligen inlett en satsning inom B2B med koncepten Corporate och Residential Health, målgrupper som vi vill nå med Office Lounge by Eleiko. Vi hjälper företag att satsa på sina anställdas hälsa och välmående med företagsgym, samt hjälper BRF:er och andra aktörer inom byggbranschen att skapa tillgängliga träningsutrymmen för sina medlemmar och hyresgäster”, avslutar Arnerlind.

Office Lounge by Eleiko håller öppet på Stureplan 19 från den 2 augusti till den 3e september 2021. På grund av restriktioner kring pandemin behöver besök förbokas. Mejla info@eleiko.com för tidsbokning och mer information.