Precor och CL Fitness förlänger samarbete

CL Fitness meddelar idag att företaget fortsätter sitt samarbete med Precor, det ledande amerikanska varumärket för konditions- och träningsutrustning.

Avtalet förlängs från årsskiftet 20/21 och innebär att CL Fitness fortsätter som exklusiv återförsäljare av Precor i Sverige samt sköter service och underhåll av all utrustning.

”Vi är glada över vårt fortsatta partnerskap tillsammans, CL Fitness har visat sig vara professionella och framåttänkande – de arbetar i synergi med våra kärnvärden hos Precor”, säger Derek Burke, Precor Business Manager.

Fabian Germann, Strategic Account Manager på Precor fortsätter:

”Den svenska marknaden omfattar verkligen fitness som livsstil och det finns så mycket möjligheter. På Precor vill vi leverera mer än bara utrustning – vi vill skapa unika träningsupplevelser som kan tillföra ett faktiskt värde till medlemmarna. Jag tror verkligen att CL Fitness kan uppnå detta med vårat fortsatta samarbete.”

”Vi ser mycket positivt på att vi får fortsatt förtroende efter att ha introducerat och byggt Precor under många år på den svenska marknaden. Precor har ett gott anseende över hela världen med högkvalitativa produkter som är väl anpassade också för digitaliserad träning vilket ligger helt i linje med vår strategi”, säger Erik Högström, Styrelseordförande på CL Fitness.