Bildextra: Succé för Concepts cykelevent

I början av mars bjöd Concept in till ett fulltecknat event med fokus kring cykelträning i gruppträning och ute i gymmet.

När deltagarantalet nådde 60 personer, fick Concept lägga lapp på luckan. Fokus på dagen var världspremiären av den nya, klimatsmarta, cykeln från Bodybike, på Intelligent Cycling och hur vi tillsammans kan öka antalet deltagare på passen i cykelsalarna.

Bild: BODYBIKE SMART+ Forest Green

VD Uffe Olesen från Bodybike, grundarna Peter Möller Hansen och Brian Overkaer från Intelligent Cycling, Master Trainer Kia Vornanen från Concept Education och proffstränaren Mattias Reck stod för programmet som innehöll tänkvärda diskussioner om såväl intressant bransch-historik, aktuella successstories samt kloka idéer om hur man kan utveckla inomhuscyklingen tillsammans.

Anders Ericsson, vd Concept och Uffe Olesen, vd Bodybike

Det var många kloka hjärnor som samlades med oerhört många års samlad erfarenhet inom området, där idéerna var många om bland annat hur man kan utveckla olika koncept för olika målgrupper, hur man kan designa en cykelsal, hur man kan förenkla för instruktörernas dagliga arbete och mycket, mycket mer.

”Vi är väldigt glada för den stora uppslutningen, för engagemanget och inte minst för den goda stämningen under och mellan föreläsningar och klasserna. Det är så positivt att kunna träffas så här och att man, över gränserna, kan diskutera olika erfarenheter och idéer. Det är också kul att fokus på ett ämne kan göra att man så gärna delar med sig av sina erfarenheter inom området, oavsett ansvarsroll eller tillhörighet. Vi förbereder oss redan nu för höstens event, som preliminärt kommer att hållas i oktober och temat är i stort sett redan klart.”, säger Thomas Hallberg på Concept.

Bild: Mattias Reck