Världspremiär hos Concept för Bodybikes miljösmarta cykel BODY BIKE SMART+ Forest Green

Bodybike lanserar ytterligare en ny, miljösmart, cykel – BODY BIKE SMART+ Forest Green – och adderar därmed ännu en modell till den redan omfattande produktportföljen.

BODY BIKE SMART+ Forest Green är byggd av 25% återvunnen plast och är det senaste tillskottet till företagets hållbara linje av inomhuscyklar, som inkluderar OceanIX tillverkad av återvunna fiskenät, och nu modellen Forest Green.

Concept arrangerar torsdag 9 mars ett konvent med inriktning på cykeln i gymmet och i klasserna. Målet för eventet var 40 deltagare men när anmälningarna ramlade in, så landade det på över 60 deltagare.

– Redan före själva eventet har vi alltså en succé och vi ser fram emot att ta hand om alla våra besökare till vårt showroom, säger Erik Samuelsson på Concept.

– Vi är oerhört stolta över vårt samarbete och den passion och seriositet som Concept visar. Vi hade tänkt göra världslanseringen först på FIBO men när Concept bjöd upp till dans, så tvekade vi inte. Att dessutom en svensk kund som Malkars lägger den allra första beställningen av den nya, klimatsmarta modellen Forest Green, är extra glädjande, säger Uffe Olesen på Bodybike.

– Vi hoppas att ännu fler kunder vill göra det klimatsmarta valet – på riktig, avslutar han.