Zoezi stärker sitt team med ny VD och Sales Manager från branschen!

Zoezi, som har varit en pålitlig leverantör av systemlösningar inom friskvårdsbranschen i över ett decennium, expanderar sitt team med två imponerande rekryteringar. Hamed Ghalaei tar platsen som Zoezis nya VD och den tidigare Eleiko-säljaren, David Forsell, landar som ny Sales Manager på Zoezi.

Under sina 10 år i branschen och senaste fem år hos Eleiko har David etablerat sig som ett stort namn i träningsbranschen, känd för såväl sin ödmjukhet som spetskompetens inom försäljning.

Som ledare för Zoezis säljteam kommer han att arbeta nära marknadsavdelningen och den nya VD:n, som också rekryteras samtidigt som David.

David Forsell | Foto: Zoezi

“Efter att ha följt Zoezi och imponerats av det goda ryktet som finns tillsammans med den ständiga utvecklingen av produkten, kände jag att det var naturligt att tacka ja till denna möjlighet. Att dessutom få fortsätta jobba i en bransch som ligger mig varmt om hjärtat, var avgörande”, säger David.

David som byter kostym redan i maj kommer tillsammans med Zoezis marknadsansvarige Diana Willman Ivarsson att medverka på eventet Perforum och ser fram emot att träffa många nya och bekanta ansikten, nu i Zoezis varumärke.

Om Zoezi

Zoezi utmärker sig som det enkla affärssystemet för friskvårdsbranschen och banar just nu väg med sin egen betallösning, Zoezi Pay.

Med över 600 friskvårdsanläggningar som redan drar nytta av systemets försäljnings- och administrationsverktyg, står Zoezi i spetsen för att underlätta branschens behov. Utöver sina flexibla betallösningar, som bland annat innehåller integration med Klarna, levererar Zoezi även en komplett hemsideplattform och särskiljer sig genom sin transparenta och öppna utvecklarmiljö.

Under sina drygt 10 år i branschen har Zoezi lyckats lämna avtryck som en betydande och innovativ aktör inom affärssystem och har fortsatt stort engagemang för att göra arbetsvardagen enklare för fler gym och träningsanläggningar.