Technogym Sverige stärker teamet med tre nya säljare

Benny Halvarsson, Max Diestel och Peter Boije

Technogym Sverige gör en satsning för att stärka sin närvaro på den svenska marknaden genom rekryteringarna av tre nya säljare.

– Deras erfarenhet och engagemang kommer att bidra till att ytterligare stärka vårt företag och vår förmåga att leverera högkvalitativa träningslösningar till våra kunder, kommenterar Alexander Hed, Country Manager Technogym Sverige.

Benny Halvarsson kommer närmast från en liknande roll på Hilti, där han framgångsrikt jobbat mot byggare och entreprenörer. Innan sin tid på Hilti har Benny en lång karriär inom träning. Han har arbetat som Personlig Tränare i över 17 år på Djursholm Träningscenter. Bennys fritid andas idrott och träning – eller vad sägs om 21 Ironman på 21 dagar i 21 län(!)?

Max Diestel är en driven marknadsförare och säljare som älskar att träffa människor och att nätverka. Innan han började på Technogym har han arbetat som bl. a. studentmarknadsförare, telefonförsäljare, kundhandläggare. Han suttit som ordförande i ekonomföreningen Eurekha på Högskolan i Halmstad.

Innan Peter Boije anslöt sig till Technogym var han en driven entreprenör som grundade och drev Skyltstället i Östersund från 2016. Hans passion för försäljning och företagsdrift är tydlig, och han besitter en djup förståelse för vad som krävs för att lyckas i branschen. Utöver sitt arbete har Peter också en stark koppling till träningsvärlden. Han har inte bara varit instruktör under många år utan har även framgångsrikt drivit eventet Workout Åre under flera säsonger.