Actic rekryterar Jonas Lissjanis som ny nordisk produktchef

Jonas Lissjanis

Actic Group har rekryterat Jonas Lissjanis som ny Chief Product Officer. Jonas kommer närmast från en roll som chefstränare och affärsutvecklare på UP Uppsala, och har tidigare varit utbildningschef på SAFE Education AB samt medgrundare och partner på Sports Club Education AB. Jonas tillträder sin nya tjänst under december 2019. 

”Vi är mycket glada över att kunna rekrytera Jonas Lissjanis som ny Chief Product Officer. Hans erfarenhet inom träningsbranschen där han specialiserat sig på ledarskap och affärsorienterad förändring som ger kraftfulla resultat kommer att bidra till att stärka Actic’s erbjudande inom träning och hälsa”, säger Anders Carlbark, VD Actic Group.

Jonas Lissjanis, kommer närmast från en roll som affärsutvecklare på UP Uppsala (en del av IMR), och har tidigare varit utbildningschef på både SAFE Education AB samt på Eleiko Education. Jonas är även medgrundare till Sports Club Education AB och har en lång bakgrund som affärsutvecklare inom träningsbranschen med fokus på individuell och semiindividuell träning. I tillägg till detta har Jonas  lång erfarenhet inom SATS-koncernen där han varit ansvarig för personlig träning på både svensk och nordisk nivå.  

”Att få vara med och påverka hela kund- och träningsupplevelsen hos Actic kommer bli oerhört spännande. Jag ser verkligen fram emot att driva arbetet med att skapa träningsanläggningar med ett innovativt och kundanpassat produktutbud presenterat av kompetenta tränare med stor passion för att hjälpa våra medlemmar att utvecklas” säger Jonas Lissjanis.

Jonas tillträder sin nya tjänst i december 2019.