Högtryck för träningsresor hos Apollo – söker rekordmånga instruktörer

Foto: Apollo

Försäljningen av Apollo Sports och träningsresor har femdubblats jämfört med föregående år. För att tillgodose det stora intresset söker nu researrangören rekordmånga nya instruktörer för Apollo Sports och Playitas hotell.

Det har tidigare konstaterats att träningsresor är en av årets tydligaste resetrender, och hos Apollo slår försäljningen av pulshöjande resor rekord. Hittills i år kan researrangören visa på en femfaldig ökning jämfört med föregående års försäljning, vilket är en fördubbling mot före pandemin.

Apollo Sports är Apollos paraply för träningsresor. Under konceptet finns nio rena sporthotell, varav sex under kvalitetssäkrade varumärket Playitas.

Under 2023 kommer researrangören att erbjuda över 300 sportevenemang och träningsveckor på hotellen, och 100 000 gäster kommer spendera semestern med att träna på ett Apollo Sports-hotell.

Rekordmånga instruktörer ska rekryteras

För att möta det ökade intresset söker Apollo Sports rekordmånga nya instruktörer till träningshotellen. Tjänsterna omfattar allt ifrån fitness och yoga, till padel, tennis, triathlon, cykling och vattensporter.

– Apollo Sports är vårt snabbast växande hotellkoncept. Vi har redan Nordens bredaste utbud av träningshotell och klasser, och arbetar ständigt med att utvecklas. För att ta konceptet till nya höjder behöver vi ännu fler skickliga instruktörer som brinner lika mycket för träningsresor som vi, säger Daniel Giray, Sportchef på Apollo

Lediga tjänster:

Padel & Tennis instructor, Powered by Playitas, Greece

Triathlon coach, Powered by Playitas hotels

Fitness, aerobics, choreography, yoga & dance instructors

Water Sports instructor, Powered by Playitas Greece

Bike guide & Mechanic, Powered by Playitas, Greece

Fitness/Functional/Crossfit instructor, Powered by Playitas

Sports instructor/Gruppträningsinstruktör