Gymleco besökte återförsäljare och gym i Storbritannien

Den svenska producenten av gymutrustning Gymleco var och besökte sina återförsäljare A50 i Storbritannien i februari. Under 24 timmar tog de en biltur genom landet för att besöka några av de många gym som har köpt in Gymlecos gymmaskiner. Här får du läsa mer om resan och se bilder från gymmen de valde att besöka den här gången.

Titta gärna även på deras YouTube-video för att följa hela resan.

Första besöket blev hos Planet Fitness i Tredegar. Här finns bland annat Gymlecos tricepsmaskin, knäböj/hacklift, incline pec fly, sittande pec dec och benpress.

“Gymleco passar perfekt in på brittiska privatägda gym i och med att lokalerna i Storbritannien oftast är relativt små. Gymlecos gymmaskiner är designade med ett litet fotavtryck vilket gör att de passar både i mindre lokaler och när större gym vill få plats med flera gymmaskiner”, berättar Nicholas Steele, marknadsansvarig på A50.

I YouTube-videon får ni följa A50 Fitness, Gymlecos återförsäljare i Storbritannien tillsammans med Gymlecos marknadsansvariga Linda Sotkasiira. Från vänster Nicholas Steele, Paul Snape, Linda och Jordon Crombie.

Nästa gym på tur blev Modified Fitness – ett gym i Chester som köpt in flera av Gymlecos gymmaskiner och som har flera maskiner på ingång. Ägaren Olly Wayman berättar om responsen från medlemmarna:

“Feedbacken har varit jättebra. Det har inte varit några problem alls eller sagts något illa om gymmaskinerna. Vanligtvis när vi skaffar nya gymmaskiner så brukar det vara småsaker som måste fixas men inte med gymmaskinerna från Gymleco.”


Modified Fitness i Chester. Lindas personliga favorit från sin resa i Storbritannien.

Populär bicepsmaskin

Efter Modified Fitness besökte Linda och gänget Hard Labour gym i Warrington som bland annat har Gymlecos populära bicepsmaskin med viktmagasin.

“Både jag och mina kollegor anser att Gymlecos bicepsmaskin är den bästa på marknaden”, berättar Nicholas.

Han fortsätter med att berätta varför han tror att de brittiska kunderna gillar Gymleco:

“Vanligtvis är gymmaskiner bulkiga och tar upp mycket plats. Gymlecos gymmaskiner är kompakta med en stilren design. Förutom det så tror jag att många köper dem på grund av känslan i gymmaskinerna. Att de har en unik jämn rörelse som särskiljer sig från andra varumärken.”

Kändisgym

Sista gymmet på resan är Flex ’N’ Tone i Salford som är ett anrikt gym där bland annat atleter som Dorian Yates, Branch Warren och Lennox Lewis har tränat. Gymmet har en old school design med många unika maskiner på plats. Gymleco är de första nya gymmaskinerna ägaren Mike Erdman har köpt in till gymmet då han tidigare bara köpt begagnade maskiner och flera maskiner från Gymleco är på väg in.


Gymlecos ställbara pec fly maskin på Flex N Tone. En annan av de populäraste gymmaskinerna i Storbritannien.

Om du är baserad i Storbritannien eller har vägarna förbi så tar A50 emot besökare till sitt nya lager och kontor och du kan kontakta dem via Instagram eller deras hemsida.

Om du undrar hur Gymlecos gymutrustning kan se ut i din lokal kan du kontakta Gymleco på info@gymleco.se för att få expertråd från en medarbetare på Gymleco.