Full fart framåt för Sensopro

Ni har säkert hört talas om Sensopro. Det schweiziska företaget som nu har kommit till Sverige. Sedan etableringen i Sverige häromåret har det hänt en hel del.

Grundaren av skomärket ON Running är nu en del av företaget

Entreprenören (bland annat medgrundare av skoföretaget ON) och investeraren Olivier Bernhard har valt att joina Sensopro som delägare. Med sin bakgrund som både idrottare och entreprenör kan Olivier bidra till utvecklingsarbetet av nya innovationer på Sensopro. Olivier ser potentialen hos Sensopro och vill därför stötta företaget med sin erfarenhet och fortsätta driva på utvecklingen.

Olivier Bernhard och Sensoprogrundaren Kaspar Schmocker 

– För mig står det klart att det här företaget bara har tagit de första stegen mot något stort, säger Olivier Bernard.

Team Sverige växer snabbt

Sedan tidigare fanns Country Manager Kristian Medailleu och säljaren Mari Volden på plats. Nu har teamet förstärkts med Kasper Hydén och Ida Lindén. Det svenska teamet får även förstärkning fram till sommaren av Nadine från huvudkontoret i Schweiz. Besöker man FIBO finns möjligheten att träffa på Sensopro-teamet. Företaget kommer att ha en egen monter på mässan i Köln.

Sensopro on tour

Sensopros produkter finns nu också i Stockholm på klubbarna Minutus på Lidingö och Mind2Muscle i Sollentuna. Sensopros Roadshow truck är nu på turné över hela Sverige från Piteå i norr till Ystad i söder. Om ni ännu inte har fått besök går det bra att kontakta Sensopro-teamet för få ett besök.