SATS öppnar nytt i Kungsbacka 23 mars

Bildkälla: SATS

I slutet av mars slår SATS Kungsmässan upp sina portar för att välkomna Kungsbackaborna till ett nytt och toppmodernt gym mitt i stadens centrum.

SATS Kungsmässan kommer att erbjuda det senaste inom träningsutrustning, en expansiv gruppträningssal och ett varierat utbud av gruppträningsklasser, inklusive den populära klassen Indoor Running.

Med en stor, öppen träningsyta på totalt 1 300 kvadratmeter och med generösa öppettider kommer gymmet att kunna erbjuda något för alla, med allt från egen träning i gymmet, personlig träning och även fysioterapi. Detta moderna gym kommer att erbjuda direkt tillgång från parkeringshuset.

– Vi är oerhört glada över att introducera SATS Kungsmässan till Kungsbacka. Vårt mål är att skapa en träningsmiljö där medlemmar kan känna sig inspirerade och motiverade att nå sina träningsmål, säger Karolina Gutke, Country Manager för SATS Sverige.

– Med vårt moderna utbud och vårt breda sortiment av varierade gruppträningsklasser är vi övertygade om att vi kommer att bli en central del av Kungsbackas träningscommunity.