STAC

STAC är ett holistiskt tränings, utbildnings och idrottsmedicinskt företag. Vårt ständiga fokus på kontinuerlig förbättring av verksamhet och vår framgångsrika arbetsprocess, STAC Processen, gör att vi hela tiden utmanar och förbättrar vårt sätt att arbeta, guida, coacha och utbilda våra kunder och klienter.

CECILIA WULFING DETTNER, VD – JOAKIM DETTNER, LEG NAPRAPAT, STAC ELITTRÄNARE, KOST- OCH LIVSSTILSCOACH – ANNA DETTNER, LEG NAPRAPAT, STAC ELITTRÄNARE, KOST- OCH LIVSSTILSCOACH

Vår passion för att hjälpa människor att bli välmående och nå sina mål gör att vi ständigt förändrar, utvecklar och utvärderar hur vi arbetar inom våra områden träning, nutrition, livsstilsförändring och idrottsmedicin. Vi brinner för att få ut budskapet att ”alla kan förändra sin situation” och gå mot bättre välmående genom mer kunskap om hur ens egen kropp fungerar, ge ”rätt nycklar” och ”rätt guidning” för alla individer oavsett nuläge, satsning eller mål.

Vårt primära fokus är att fler i branschen ska utveckla och utvecklas genom STAC Academy, STAC PAD och STAC Processen. Ju fler vi är desto fler når vi med ett kvalitativt och effektivt sätt att öka välmåendet.

STAC PAD
Utveckling och försäljning av vårt framgångsrika digitala administrations, screening och programdesignverktyg. STAC PAD stödjer STAC Processen och förenklar, förbättrar och kvalitetssäkrar arbetet med dina klienter. Med STAC PAD kan du effektivt individanpassa alla upplägg för dina klienter vilket är avgörande för deras resultat. Men framförallt hjälper STAC PAD dig att få en högre lönsamhet samtidigt som du gör ett bättre jobb för dina klienter. Med STAC PAD har vi tagit ett stort innovativ kliv in i den digitala utvecklingen i hälso- och träningsbranschen och här kommer det att hända mycket framöver hos oss.

STAC ACADEMY
Här skapar vi och vidareutvecklar bl.a. våra uppskattade utbildningar för våra branschkollegor såsom STAC Elittränare, STAC Grundtränare, STAC Professional, STAC Sports Business Management, STAC Fystest & Testledare, ett flertal uppdragsutbildningar och externa föreläsningar m.m.

Våra kunder är personliga tränare, manuella terapeuter, fystränare, lagtränare, beslutsfattare inom hälso- och träningsbranschen, terapeutföretag, idrottslag, testcenter, träningsanläggningar, idrottsförbund, idrottslandslag, professionella atleter m.fl. Vi håller utbildningar på ett flertal orter i hela Norden.

STAC IDROTTSMEDICIN & NAPRAPATMOTTAGNING (kallat Nya STAC i Ronneby)
Heltäckande service med alla våra eftertraktade tjänster såsom,
– Manuella undersökningar och naprapatbehandlingar
– Idrottsmedicinska undersökningar och behandlingar
– Rehabiliteringsupplägg
– STAC Screening Light
– STAC Custom Made
– STAC Custom Made ”din idrott”
– STAC kost och livsstilskonsultation
– Personlig träning på vårt moderna rehabgym

Vi är ett av Nordens mest kompetenta manuella och idrottsmedicinska kliniker. Vi kombinerar manuell medicin, rehabiliteringsmedicin, korrektiv och funktionell träning för muskuloskelettala besvär och relaterade orsakskomplex. Vi har även möjlighet till manuell och idrottsmedicinsk akutmottagning.
Vi är kända för att guida de mest komplexa och svåra fall mot en lösning och blir ofta rekommenderade av våra terapeutkollegor som en problemlösningsinstans.

Välkommen till STAC!

Läs mer på vår hemsida: stac.nu